Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC verbetert Horizon TV

    UPC heeft een nieuwe update voor haar iPhone- en iPad-app Horizon.TV uitgebracht. Deze is gratis in de Apple appstore te downloaden. Het is de derde keer dat UPC deze app heeft verbeterd.
    Jarco Kriek
    20 april 2013
    comments 0
    UPC verbetert Horizon TV

    UPC heeft een nieuwe update voor haar iPhone- en iPad-app Horizon.TV uitgebracht. Deze is gratis in de Apple appstore te downloaden. Het is de derde keer dat UPC deze app heeft verbeterd.

    Met Horizon.TV kunnen alle UPC-klanten die een aanvullend digitaal tv-abonnement bij het kabelbedrijf afnemen live via het tweede scherm tv-kijken. Men dient hiervoor wel een UPC-internetverbinding gebruiken. Afhankelijk van de afgenomen tv-abonnementen kan men tot tachtig tv-zenders live via Horizon.TV bekijken. Hieronder bevinden zich ook premium-betaalzenders als HBO en Sport1.

    Android

    UPC heeft in versie 1.3 van Horizon.TV naast oplossen van enkele kleine bugs vooral de snelheid van de tv-gids verbeterd. Ook het laden van favorietenkanalen na het opnieuw inloggen is verbeterd. Horizon.TV is op dit moment alleen voor Apple-apparaten beschikbaar. UPC heeft aangekondigd dat men in de loop van 2013 Horizon.TV ook voor Android-apparaten geschikt gaat maken. In België heeft zusterbedrijf Telenet al enige maanden een soortgelijk live tv-kijken Android-app.

    UPCUPC NederlandHorizonmediaboxHorizon TVConsumentenbondCOAXCOAX NLbugsbedieningafstandsbedieningfirmwareupdateTelenetYeloDigicorder

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview