1. Nieuws

  UPC zet op diverse digitale kanalen rode knop in voor Haïti

  Vandaag is tijdens de landelijke media-actie ten behoeve van de slactoffers van de aardbeving in Haïti op diverse zenders in het digitaal pakket van UPC de rode knop functie actief.
  Jarco Kriek
  21 januari 2010
  comments 0
  UPC zet op diverse digitale kanalen rode knop in voor Haïti

  Televisieaanbieder UPC zet vandaag bij meerdere kanalen in haar digitaal zenderaanbod de interactieve rode knop functionaliteit aan ten behoeve van de landelijke media-actie voor Haïti. Door middel van het indrukken van de rode knop kan de kijker vanuit de stoel doneren.

  Naast het mogelijk maken van interactief doneren gaat UPC Nederland ook een financiële bijdrage leveren aan giro 555. De gehele dag is via 101TV, dat voor deze gelegenheid is omgedoopt tot 555TV, de rode knop doneermogelijkheid actief. Op 101TV is van 06.00 tot 21.00 uur Radio555 als visual radio te zien. Op Nederland1 is interactief doneren beschikbaar van 10.15 en 16.00 uur en tijdens de grote televisieactie die tussen 20.30 en 22.00 uur te zien is. Tijdens deze grote televisieactie is de interactieve doneermogelijkheid ook actief via de kanalen RTL4, SBS6 en Spirit 24. Hiernaast is er ook nog de mogelijkheid dat tussen 06.00 en 16.00 uur de rode knop ook actief is op RTL5.
  UPCRadio555Giro555rode knopinteractief

  Reacties

 1. TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Murder at 1600

  Murder at 1600
  SBS9 om 20:30 uur
  De vrouw blijkt een medewerkster van de president te zijn en Regis wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Dat is praktisch onmogelijk, want de overheidsdienst overvleugeld Regis' bevoegdheden en de bekende doofpot staat al klaar. Regis weet de hulp los te peuteren van regerings-ambtenaar Nina Chance (Diane Lane), die de opdracht heeft gekregen het onderzoek 'geruisloos' te laten verlopen. Samen komen ze erachter dat de moord slechts een kleine schakel is in een politiek complot.

  Zappen.blog.nl