1. Nieuws

  UPC zet op diverse digitale kanalen rode knop in voor Haïti

  Vandaag is tijdens de landelijke media-actie ten behoeve van de slactoffers van de aardbeving in Haïti op diverse zenders in het digitaal pakket van UPC de rode knop functie actief.
  Jarco Kriek
  21 januari 2010
  comments 0
  UPC zet op diverse digitale kanalen rode knop in voor Haïti

  Televisieaanbieder UPC zet vandaag bij meerdere kanalen in haar digitaal zenderaanbod de interactieve rode knop functionaliteit aan ten behoeve van de landelijke media-actie voor Haïti. Door middel van het indrukken van de rode knop kan de kijker vanuit de stoel doneren.

  Naast het mogelijk maken van interactief doneren gaat UPC Nederland ook een financiële bijdrage leveren aan giro 555. De gehele dag is via 101TV, dat voor deze gelegenheid is omgedoopt tot 555TV, de rode knop doneermogelijkheid actief. Op 101TV is van 06.00 tot 21.00 uur Radio555 als visual radio te zien. Op Nederland1 is interactief doneren beschikbaar van 10.15 en 16.00 uur en tijdens de grote televisieactie die tussen 20.30 en 22.00 uur te zien is. Tijdens deze grote televisieactie is de interactieve doneermogelijkheid ook actief via de kanalen RTL4, SBS6 en Spirit 24. Hiernaast is er ook nog de mogelijkheid dat tussen 06.00 en 16.00 uur de rode knop ook actief is op RTL5.
  UPCRadio555Giro555rode knopinteractief

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl