1. Nieuws

  [UPDATE] Penthouse HD en Alpenglühen versterken zenderaanbod CanalDigitaal

  Vanaf 7 december wordt het zenderaanbod bij televisieaanbieder CanalDigitaal versterkt met twee nieuwe erotiekzenders.
  Jarco Kriek
  1 december 2010
  comments 0
  [UPDATE] Penthouse HD en Alpenglühen versterken zenderaanbod CanalDigitaal

  Vanaf 7 december versterkt CanalDigitaal het zenderaanbod met twee nieuwe zenders. Het gaat om de erotiekkanalen Penthouse HD en Alpenglühen. Dat heeft de Luxemburgse eigenaar M7 Group S.A vanavond aan Totaal TV meegedeeld.

  Penthouse HD was al eerder deze maand door M7 Group S.A aangekondigd. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat het om de hardcore-versie van dit HD-pornokanaal. Penthouse HD zendt alleen ’s nachts volledig in native HD kwaliteit uit. Wekelijks zijn er nieuwe premières op Penthouse HD te zien. Verder is er plaats voor entertainment en zijn er in de programmering van deze HD-zender vele thematische nachten terug te vinden. Penthouse HD komt beschikbaar in het aanvullend HD-pakket dat 5 euro per maand kost. Penthouse HD komt zowel in de SD- als HD-fastscanzenderlijst op plaats 263 terecht.

  Een verrassing is de Oostenrijkse erotiekzender Alpenglühen. Deze komt vanaf 7 december beschikbaar in het Entertainmentpakket. M7 Group S.A exploiteert sinds oktober ook een Oostenrijkse televisieaanbieder, Austriasat genaamd. De komst van Alpenglühen is dan ook een direct gevolg van de start van Austriasat. Alpenglühen zendt van 20.00 tot 03.00 uur uit. Na elk van de dagelijkse speelfilms, die beginnen om 21.30 uur en 23.00 uur, worden clips getoond met mooie speelse Dirndls, meisjes in de klassieke Oostenrijkse klederdracht. De zender is te zien op kanaal 264 van de standaard zenderlijst en de HD-zenderlijst.

  Beide erotiekzenders kunnen door middel van het kinderslot in de digitale satellietontvanger veilig, voor jonge kinderogen, achter slot en grendel geplaatst worden. In de komende dagen maakt M7 Group S.A de uitzendfrequentie bekend op haar nieuwe internetsite www.ikverhuismee.tv.

  UPDATE: ALPENGLÜHEN VOORLOPIG NOG NIET BIJ CANALDIGITAAL EN TV VLAANDEREN

   

  M7 Group S.ACanalDigitaalTV VlaanderenerotiekHDTVPenthouse HDAlpenglühen

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Heerenveen

  Schaatsen: World Cup Heerenveen
  NPO 1 om 16:45 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Zappen.blog.nl