1. Nieuws

  [UPDATE] Penthouse HD en Alpenglühen versterken zenderaanbod CanalDigitaal

  Vanaf 7 december wordt het zenderaanbod bij televisieaanbieder CanalDigitaal versterkt met twee nieuwe erotiekzenders.
  Jarco Kriek
  1 december 2010
  comments 0
  [UPDATE] Penthouse HD en Alpenglühen versterken zenderaanbod CanalDigitaal

  Vanaf 7 december versterkt CanalDigitaal het zenderaanbod met twee nieuwe zenders. Het gaat om de erotiekkanalen Penthouse HD en Alpenglühen. Dat heeft de Luxemburgse eigenaar M7 Group S.A vanavond aan Totaal TV meegedeeld.

  Penthouse HD was al eerder deze maand door M7 Group S.A aangekondigd. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat het om de hardcore-versie van dit HD-pornokanaal. Penthouse HD zendt alleen ’s nachts volledig in native HD kwaliteit uit. Wekelijks zijn er nieuwe premières op Penthouse HD te zien. Verder is er plaats voor entertainment en zijn er in de programmering van deze HD-zender vele thematische nachten terug te vinden. Penthouse HD komt beschikbaar in het aanvullend HD-pakket dat 5 euro per maand kost. Penthouse HD komt zowel in de SD- als HD-fastscanzenderlijst op plaats 263 terecht.

  Een verrassing is de Oostenrijkse erotiekzender Alpenglühen. Deze komt vanaf 7 december beschikbaar in het Entertainmentpakket. M7 Group S.A exploiteert sinds oktober ook een Oostenrijkse televisieaanbieder, Austriasat genaamd. De komst van Alpenglühen is dan ook een direct gevolg van de start van Austriasat. Alpenglühen zendt van 20.00 tot 03.00 uur uit. Na elk van de dagelijkse speelfilms, die beginnen om 21.30 uur en 23.00 uur, worden clips getoond met mooie speelse Dirndls, meisjes in de klassieke Oostenrijkse klederdracht. De zender is te zien op kanaal 264 van de standaard zenderlijst en de HD-zenderlijst.

  Beide erotiekzenders kunnen door middel van het kinderslot in de digitale satellietontvanger veilig, voor jonge kinderogen, achter slot en grendel geplaatst worden. In de komende dagen maakt M7 Group S.A de uitzendfrequentie bekend op haar nieuwe internetsite www.ikverhuismee.tv.

  UPDATE: ALPENGLÜHEN VOORLOPIG NOG NIET BIJ CANALDIGITAAL EN TV VLAANDEREN

   

  M7 Group S.ACanalDigitaalTV VlaanderenerotiekHDTVPenthouse HDAlpenglühen

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  om 20:30 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl