Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    [UPDATE] UPC introduceert nieuwe kinderzender abonnement

    UPC introduceert op 3 mei een nieuw kinderabonnement met daarin onder andere de zenders Pebble TV en Playhouse Disney. De eerste maand kunnen UPC-abonnees gratis kennismaken.
    Jarco Kriek
    23 april 2010
    comments 0
    [UPDATE] UPC introduceert nieuwe kinderzender abonnement

    Na MusicZone start UPC Nederland van 3 mei met een nieuw thema-abonnement. Dit keer gaat het om KidsZone, waarin diverse kinderzenders te zien zijn. KidsZone komt in de plaats van het abonnement op het premiumkanaal Baby TV.

    KidsZone is een nieuw premium televisiepakket met daarin de zes kinderzenders BabyTV, Nick Hits, Nick Toons, Pebble TV, Playhouse Disney en Z@ppelin 24 / Familie 24. Al enige tijd was duidelijk dat Pebble TV onderdeel zou gaan uitmaken van het digitaal zenderaanbod van UPC. Nog niet duidelijk was dat deze kinderzender onderdeel zou gaan uitmaken van een nieuw premium thema-abonnement. De naam KidsZone wordt door UPC overigens al enige tijd gebruikt als tv-portaal voor kinderkanalen waarbij men direct kan zien of een uitzending op een kinderkanaal veilig en geschikt is voor jeugdige kijkers. Dit gaat vanaf 3 mei nu Kids TV Gids heten. In het KidsZone-zenderaanbod heeft UPC overigens, net als eerdere digitale kanalen van Disney Channel, de primeur voor doorgifte van het nieuwe digitaal kinderkanaal Playhouse Disney.

    Van 3 mei tot 1 juni kunnen alle digitale abonnees van UPC gratis kennismaken met het nieuwe KidsZone zenderaanbod. Daarna kost KidsZone de UPC-abonnee 5 euro per maand. Deze prijs is gelijk aan het huidige abonnement voor alleen het babykanaal Baby TV. Abonnees van Baby TV worden automatisch door UPC omgezet naar het nieuwe KidsZone-abonnement. Nick Hits en Z@ppelin 24 waren onderdeel van het UPC Digitale TV Royaal pakket, maar worden nu onderdeel van KidsZone. Ook de zender BabyTV, dat als premium werd aangeboden, wordt onderdeel van KidsZone. De andere zenders zijn nieuw in het aanbod van UPC.

    Ivo Lochtman, Directeur Video Content bij UPC: “Met KidsZone heeft UPC een pakket aan zenders ontwikkeld dat aansluit op de belevingswereld van baby tot 12 jarigen. De zenders zijn educatief, informatief, onderhoudend en bevatten geen gewelddadige of expliciete content. Met het KidsZone pakket kunnen ouders hun kinderen onbezorgd naar de televisie laten kijken.”

    De televisiezenders die onderdeel uitmaken van KidsZone zijn te vinden op kanaal 510 tot 515.


    UPCKidsZoneMusicZonePebble TVPlayhouse Disneyroyaal abonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Dit Was Het Nieuws

    Dit Was Het Nieuws
    NPO 1 om 21:19 uur
    Zelfs na 46 seizoenen van Dit Was Het Nieuws hebben Harm Edens, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal nog dromen. Eén ervan komt vandaag uit. Na jarenlang aandringen heeft Eva Jinek eindelijk ja gezegd tegen een optreden in de satirische spelshow. Het trio heeft vast een paar pittige vragen voor de presentatrice, die na haar commerciële avontuur bij RTL terugkeert met een nieuw praat­programma op NPO 1.

    TV-TIP 2Doc: The Total Trust

    2Doc: The Total Trust
    NPO 2 om 22:18 uur
    In China is weinig ruimte voor afwijkende meningen. Activisten, advocaten, journalisten én gewone burgers worden continu bespied met een geavanceerd digitaal systeem. De overheid gebruikt het netwerk niet alleen om burgers te straffen: er wordt zo veel informatie verzameld dat protest­acties vaak te voorspellen zijn. In The Total Trust vertellen experts hoe ‘negatief gedrag’ wordt afgestraft, en hoe Chinezen beloond worden als ze zich wél aan de strenge regels houden.

    Interview