Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    [UPDATE]CanalDigitaal hanteert nieuwe prijs voor nieuwe klanten

    Nieuwe klanten gaan bij CanalDigitaal vanaf 1 maart een nieuwe prijs betalen voor het Familie- en Entertainmentpakket. Alle huidige abonnees van deze abonnementen blijven de oude prijs betalen.
    Jarco Kriek
    21 januari 2010
    comments 0
    [UPDATE]CanalDigitaal hanteert nieuwe prijs voor nieuwe klanten

    Vanaf 1 maart gaat televisieaanbieder CanalDigitaal nieuwe prijzen voor de abonnementvormen Familiepakket en Entertainmentpakket hanteren voor nieuwe klanten van de televisieaanbieder. Ook komt er vanaf die datum een HD=only abonnement.

    Voor nieuwe klanten gaat het Familiepakket € 14,95 en het Entertainmentpakket €24,95 per maand kosten. Voor bestaande klanten wijzigt de maandelijkse abonnementprijs niet. Ook komt er per 1 februari een HD-only abonnement bij de televisieaanbieder beschikbaar dat € 5 per maand gaat kosten. De nieuwe prijsstelling gaat per 1 maart ook gelden voor bestaande abonnees die het abonnement opwaarderen of downgraden naar Familie- of Entertainmentpakket. Met de wijziging van de prijsstructuur voor nieuwe klanten wil CanalDigitaal de prijsstelling gelijk trekken met de al langere tijd beschikbare HD-smartpack abonnementen. Bij deze abonnementvorm krijgt de abonnee de gehele ontvangstinstallatie in bruikleen beschikbaar.

    Naast de nieuwe prijsstelling voert CanalDigitaal per 1 maart ook veranderingen in de zenderpakketten door. Dit omdat het huidige themapakket vanaf deze datum vervalt en wordt geïntegreerd in nu bestaande zenderpakketten. Ook zijn per 1 maart bijkans alle themakanalen alleen nog maar te zien met een HD-ontvanger omdat deze in MPEG4 gaan uitzenden. De huidige HD-abonnement abonnees krijgen in februari een persoonlijke brief waarin ze de keuze krijgen om het huidige HD-abonnement inclusief themakanalen voor € 9,95 per maand te behouden of over te stappen naar het HD-only abonnement van € 5 per maand. In praktijk houdt dit in men altijd de keuzemogelijkheid heeft om alle nu te ontvangen kanalen voor dezelfde maandelijkse abonnementkosten na 1 maart te kunnen behouden. In bepaalde gevallen wordt het zelfs per maand goedkoper om naar het gelijke zenderaanbod te kunnen blijven kijken.
    CanalDigitaalHDTV

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview