Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Vara valt over SBS-show Marc-Marie en Beau

    De Vara is niet blij met de De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau op SBS 6. Volgens de omroep lijkt het programma wel erg veel op Mooi! Weer De Leeuw.
    25 augustus 2010
    comments 0
    Vara valt over SBS-show Marc-Marie en Beau
    De Vara is niet blij met de De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau op SBS 6. Volgens de omroep lijkt het programma wel erg veel op Mooi! Weer De Leeuw.

    Net als in Mooi! Weer De Leeuw worden in de SBS-show wensen vervuld van mensen in de zaal. Vara-programmadirecteur Frans Klein zegt tegen RTL Boulevard dat zijn omroep het nog even wil aankijken, maar mocht de Vara de show van Beau en Marc-Marie toch een kopie vinden dan wordt een gang naar de rechter overwogen. Wel stelt hij dat een dergelijke zaak moeilijk te winnen is.

    Het is niet vreemd dat De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau erg sterk op het programma van Paul de Leeuw lijkt. De Leeuw produceert de show namelijk via zijn productiemaatschappij EVA. Volgens RTL Boulevard snapt De Leeuw de kritiek van zijn eigen omroep Vara dan ook niet zo goed.

    De eerste aflevering van De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau trok afgelopen zaterdag bijna een miljoen kijkers.

    Bron: RTL Boulevard.
    Zaterdagavondshow met Marc-Marie en BeauPaul de Leeuwvarakritiek

    Reacties

  1. TV-TIP Where the Wild Men Are with Ben Fogle

    Where the Wild Men Are with Ben Fogle
    NPO 3 om 21:01 uur
    Ben Fogle gaat op zoek naar paradijsvogels die de maatschappij de rug hebben toegekeerd. Hij ontmoet de 80-jarige Bette, die al 34 jaar in haar uppie in een Australisch moeras woont. Ben mag best logeren in haar huisje, dat regelmatig overstroomt met modder, maar de krasse knar is niet van plan om voor de tv-maker te koken. “Ik heb al voor vier kinderen gezorgd: ik ben er klaar mee.” Na een stroeve start wordt het toch nog gezellig in Queensland.

    TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    Interview