Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veel aandacht Vierdaagse op tv en radio

    Er is op landelijk, regionaal en lokaal niveau op tv en radio veel aandacht voor de 97-ste Vierdaagse van Nijmegen. Het jaarlijks loopevenement telt meer dan veertigduizend deelnemers.
    Jarco Kriek
    16 juli 2013
    comments 0
    Veel aandacht Vierdaagse op tv en radio
    Foto: ANP

    Er is op landelijk, regionaal en lokaal niveau op tv en radio veel aandacht voor de 97-ste Vierdaagse van Nijmegen. Het jaarlijks loopevenement telt meer dan veertigduizend deelnemers.

    Met de dagelijkse tv-programma’s Het gevoel van de Vierdaagse dagelijks rond 19.30 uur op Nederland 1 en De Vierdaagse rond 23.30 uur op SBS6 heeft het loopevenement op landelijke tv-zenders de aandacht. Op de regionale zender TV Gelderland is dagelijks een veel uitgebreider verslag – waaronder veel uren live-verslaggeving – te zien. Op vrijdag 19 juli wordt het live-verslag van de intocht op de Via Gladiola in Nijmegen van TV Gelderland door meerdere regionale omroepen in Nederland – waaronder TV Oost – integraal doorgegeven.

    Vierdaagse TV bij UPC en Ziggo

    Vierdaagse TV – een samenwerking tussen zeven lokale tv-zenders in de regio Nijmegen – is tot en met vrijdagavond 18.00 uur in grote delen van Nederland via de kabelnetwerken van UPC en Ziggo op het evenementenkanaal te bekijken. In en om Nijmegen kan men de radiovariant Vierdaagse Radio op meerdere etherfrequenties ontvangen. Het internetstation Radio 024 is gedurende de Vierdaagse in de regio Nijmegen ook via de ether te ontvangen. Het maakt gebruik van een evenementenvergunning waardoor het op 88.0 MHz kan uitzenden. Op Radio 024 zijn onder andere dj’s te horen die in de jaren’80 op illegale radiozenders als Keizerstad waren te horen. Ook landelijke radiozenders hebben de weg naar Nijmegen weten te vinden. Zo wordt het ochtendprogramma van Radio Veronica deze week live vanaf het parcours van de Vierdaagse van Nijmegen gemaakt.

    Vierdaagse4DaagseVierdaagse TVHet gevoel van de VierdaagseDe VierdaagseNederland 1KROSBS6Vierdaagse RadioRadio 024NijmegenZomerfeestenlopenevenementenkanaalUPCZiggo

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview