Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veel Nederlandse films voor UPC-abonnees

    De komende weken kan de UPC-abonnee op diverse manieren naar Nederlandse films kijken. UPC is sponsor van het Nationale Filmfestival en laat haar abonnees meegenieten.
    Jarco Kriek
    10 september 2014
    comments 0
    Veel Nederlandse films voor UPC-abonnees

    De komende weken kan de UPC-abonnee op diverse manieren naar Nederlandse films kijken. UPC is sponsor van het Nationale Filmfestival en laat haar abonnees meegenieten.

    Via de onbeperkt kijken-dienst MyPrime – dat standaard onderdeel van Power-abonnementen is en bij andere abonnementsvormen los abonneerbaar is – zijn de beste Nederlandse filmklassiekers te bekijken. Het gaat hierbij om topfilms die in het verleden tot Gouden Film zijn bekroond en dus meer dan honderdduizend bioscoopbezoekers trokken. Onder meer de films Bride Flight, Achtste groepers huilen niet, Alles is liefde, en Gooische vrouwen zijn via MyPrime te bekijken.

    NPO Cultura

    Daarnaast is het digitale publieke themakanaal NPO Cultura zender van de maand september. Alle UPC-klanten die met een CI+ module of een interactieve mediabox kijken, kunnen naar NPO Cultura via voorkeuzekanaal 14 kijken. Via het digitale themakanaal kan men kijken en luisteren naar kunst en cultuur uit alle genres.
    UPConbeperkt kijkenMyPrimeNPONPO Culturadigitaaldigitale tvCI+modulemediaboxHorizonNederlands FilmfestivalNederlands FilmfestivalNFFGouden KalfGouden KalfpublieksprijsfilmNederlandNederlandsereclamecampagne

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview