1. Nieuws

  Veel programma's boven 1 miljoen kijkers

  Maar liefst 4 programma's hadden gisteravond 1 miljoen of meer kijkers. Popstars stond weer bovenaan.
  8 november 2008
  comments 0
  Veel programma's boven 1 miljoen kijkers
  Maar liefst 14 programma's hadden gisteravond 1 miljoen of meer kijkers. Popstars stond weer bovenaan.

  De uitslag van Popstars scoorde met ruim 1,8 miljoen kijkers het beste. De reguliere Popstars-uitzending om 20.30 trok ook nog eens 1,6 miljoen kijkers en stond daarmee op een derde plaats.

  Het Journaal van 20.00 uur had bijna 1,7 miljoen kijkers. De andere Nederland 1-programma's TV Show op Reis (1,5 miljoen) en Pauw & Witteman (1,3 miljoen) waren vierde en vijfde.

  Nederland 3 deed het gisteren ook goed met De Lama's (waar bijna 1,3 miljoen mensen naar keken) en de nieuwe reeks Ranking the Stars (eveneens bijna 1,3 miljoen kijkers).

  Hart van Nederland, RTL Boulevard en De Wereld Draait Door completteren de top 10.

  Ook boven de miljoen kijkers kwamen de programma's Journaal van 18.00 uur, GTST, André Rieu en het RTL Nieuws van half acht.  

  Bron: Stichting Kijkonderzoek
  Stichting KijkonderzoekkijkcijferspopstarsNederland 1

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.