1. Nieuws

  Veel programma's boven 1 miljoen kijkers

  Maar liefst 4 programma's hadden gisteravond 1 miljoen of meer kijkers. Popstars stond weer bovenaan.
  8 november 2008
  comments 0
  Veel programma's boven 1 miljoen kijkers
  Maar liefst 14 programma's hadden gisteravond 1 miljoen of meer kijkers. Popstars stond weer bovenaan.

  De uitslag van Popstars scoorde met ruim 1,8 miljoen kijkers het beste. De reguliere Popstars-uitzending om 20.30 trok ook nog eens 1,6 miljoen kijkers en stond daarmee op een derde plaats.

  Het Journaal van 20.00 uur had bijna 1,7 miljoen kijkers. De andere Nederland 1-programma's TV Show op Reis (1,5 miljoen) en Pauw & Witteman (1,3 miljoen) waren vierde en vijfde.

  Nederland 3 deed het gisteren ook goed met De Lama's (waar bijna 1,3 miljoen mensen naar keken) en de nieuwe reeks Ranking the Stars (eveneens bijna 1,3 miljoen kijkers).

  Hart van Nederland, RTL Boulevard en De Wereld Draait Door completteren de top 10.

  Ook boven de miljoen kijkers kwamen de programma's Journaal van 18.00 uur, GTST, André Rieu en het RTL Nieuws van half acht.  

  Bron: Stichting Kijkonderzoek
  Stichting KijkonderzoekkijkcijferspopstarsNederland 1

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl