1. Nieuws

  VI Oranje viert feest na overwinning Oranje op Australië

  RTL zendt na de WK-wedstrijd Australië – Nederland voor de honderdste keer het voetbaldiscussieprogramma VI Oranje uit. Mediatycoon John de Mol is te gast.
  Jarco Kriek
  18 juni 2014
  comments 11
  VI Oranje viert feest na overwinning Oranje op Australië

  RTL zendt na de WK-wedstrijd Australië – Nederland voor de honderdste keer het voetbaldiscussieprogramma VI Oranje uit. Mediatycoon John de Mol is te gast bij de feestelijke aflevering.

  Als eerste wordt de 99-ste aflevering van VI Oranje van 19.50 tot 20.30 uur op RTL 4 uitgezonden. Hans Kraay Jr. schuift dan als analist bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel. De feestelijke honderdste aflevering volgt later op de avond op RTL 4. Van 22.50 uur tot 00.00 uur zijn dan John de Mol en Frans Bauer als extra gasten bij het voetbaldiscussieprogramma aanwezig. De komst van John de Mol was al langere tijd bekend. Frans Bauer is opnieuw live in VI Oranje uitgenodigd nadat de zanger na de overwinning tegen Spanje de sfeermaker in het tv-programma was. Naast John de Mol en Frans Bauer schuift ook Wim Kieft als extra analist aan de discussietafel aan. VI Oranje wordt door RTL sinds het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika tijdens het EK en WK uitgezonden.

  VI OranjeVoetbal InternationalRTL 4RTL4RTL 7RTL7KurhausScheveningenFNVHorecaWKvoetbalBrazilië

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund

  UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund
  Veronica om 20:00 uur
  Live de westrijd van UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund.

  Zappen.blog.nl