1. Nieuws

  VI Oranje viert feest na overwinning Oranje op Australië

  RTL zendt na de WK-wedstrijd Australië – Nederland voor de honderdste keer het voetbaldiscussieprogramma VI Oranje uit. Mediatycoon John de Mol is te gast.
  Jarco Kriek
  18 juni 2014
  comments 11
  VI Oranje viert feest na overwinning Oranje op Australië

  RTL zendt na de WK-wedstrijd Australië – Nederland voor de honderdste keer het voetbaldiscussieprogramma VI Oranje uit. Mediatycoon John de Mol is te gast bij de feestelijke aflevering.

  Als eerste wordt de 99-ste aflevering van VI Oranje van 19.50 tot 20.30 uur op RTL 4 uitgezonden. Hans Kraay Jr. schuift dan als analist bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel. De feestelijke honderdste aflevering volgt later op de avond op RTL 4. Van 22.50 uur tot 00.00 uur zijn dan John de Mol en Frans Bauer als extra gasten bij het voetbaldiscussieprogramma aanwezig. De komst van John de Mol was al langere tijd bekend. Frans Bauer is opnieuw live in VI Oranje uitgenodigd nadat de zanger na de overwinning tegen Spanje de sfeermaker in het tv-programma was. Naast John de Mol en Frans Bauer schuift ook Wim Kieft als extra analist aan de discussietafel aan. VI Oranje wordt door RTL sinds het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika tijdens het EK en WK uitgezonden.

  VI OranjeVoetbal InternationalRTL 4RTL4RTL 7RTL7KurhausScheveningenFNVHorecaWKvoetbalBrazilië

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.