1. Nieuws

  VI Oranje viert feest na overwinning Oranje op Australië

  RTL zendt na de WK-wedstrijd Australië – Nederland voor de honderdste keer het voetbaldiscussieprogramma VI Oranje uit. Mediatycoon John de Mol is te gast.
  Jarco Kriek
  18 juni 2014
  comments 11
  VI Oranje viert feest na overwinning Oranje op Australië

  RTL zendt na de WK-wedstrijd Australië – Nederland voor de honderdste keer het voetbaldiscussieprogramma VI Oranje uit. Mediatycoon John de Mol is te gast bij de feestelijke aflevering.

  Als eerste wordt de 99-ste aflevering van VI Oranje van 19.50 tot 20.30 uur op RTL 4 uitgezonden. Hans Kraay Jr. schuift dan als analist bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel. De feestelijke honderdste aflevering volgt later op de avond op RTL 4. Van 22.50 uur tot 00.00 uur zijn dan John de Mol en Frans Bauer als extra gasten bij het voetbaldiscussieprogramma aanwezig. De komst van John de Mol was al langere tijd bekend. Frans Bauer is opnieuw live in VI Oranje uitgenodigd nadat de zanger na de overwinning tegen Spanje de sfeermaker in het tv-programma was. Naast John de Mol en Frans Bauer schuift ook Wim Kieft als extra analist aan de discussietafel aan. VI Oranje wordt door RTL sinds het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika tijdens het EK en WK uitgezonden.

  VI OranjeVoetbal InternationalRTL 4RTL4RTL 7RTL7KurhausScheveningenFNVHorecaWKvoetbalBrazilië

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl