1. Nieuws

  VI Oranje – Studio Sportzomer 2-0

  Velen dachten dat het een toevalstreffer was dat het RTL 4-programma VI Oranje op de eerste dag de onderlinge tv-strijd met Studio Sportzomer won. Dat lijkt niet het geval te zijn.
  Jarco Kriek
  6 juni 2012
  comments 0
  VI Oranje – Studio Sportzomer 2-0
  Foto: ANP

  Velen dachten dat het een toevalstreffer was dat het RTL 4-programma VI Oranje op de eerste dag de onderlinge tv-strijd met NOS-programma Studio Sportzomer won. Dat lijkt niet het geval te zijn. Ook de tweede uitzendavond van VI Oranje het meest bekeken.

  Beide tv-programma kregen er op de tweede uitzendavond kijkers bij. Naar VI Oranje keken 829.000 (+52.000) mensen, Studio Sportzomer bleef op 763.000 (+53.000) steken. Het onderlinge verschil in aantal kijkers is wel met het door Stichting Kijkonderzoek minst te meten waarde van 1000 kijkers gedaald naar 66.000.

  Kurhaus wint van Krakau

  VI Oranje en Studio Sportzomer zijn EK discussieprogramma’s die komende weken dagelijks rond 22.30 uur op Nederland 1 en RTL 4 worden uitgezonden. NOS verzorgt het tv-programma vanuit de Poolse stad Krakau – waar het Nederlands elftal gedurende het WK is neergestreken – en RTL 4 heeft het Scheveningse Kurhaus als dagelijkse thuisbasis voor VI Oranje.

  VI Oranje heeft succesvollere start

  Nu VI Oranje op RTL 4 wordt uitgezonden heeft het een betere start van twee jaar geleden tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika toen het tv-programma voor het eerst op RTL 7 werd uitgezonden. Toen trapte VI Oranje met 300.000 kijkers af en had een kijkerspiek van 917.000 kijkers.

  VI OranjeVoetbal InternationalEK voetbalEKRTL 4SportzomerNOSStudio SportzomerScheveningenKurhausDen HaagKrakau

  Reacties

 1. TV-TIP Bennie Stout

  Bennie Stout
  NPO 3 om 09:05 uur
  1930. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakte trapauto, zet Benjamin 'Bennie' Stout de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Zappen.blog.nl