Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Videoland Unlimited breidt aantal titels met ABC/Disney uit

    Abonnees van de onbeperkt kijken-dienst Videoland Unlimited kunnen in de komende weken naar meer films en series van de Amerikaanse ABC Studios kijken.
    Jarco Kriek
    27 augustus 2014
    comments 1
    Videoland Unlimited breidt aantal titels met ABC/Disney uit

    Abonnees van de onbeperkt kijken-dienst Videoland Unlimited kunnen in de komende weken naar meer films en series van de Amerikaanse ABC Studios kijken.

    RTL Nederland sloot hiervoor een meerjarige overeenkomst met ABC Studios, dat onderdeel van The Walt Disney Company is. In fases wordt vanaf nu tot en met eind september het aanbod van Videoland Unlimited met de seizoenen van de volgende series uitgebreid: Once Upon A Time, Revenge, Criminal Minds, Alias, The River, Lost, Trophy Wife, Kyle XY, Melissa and Joey, Flashforward, Detroit 1-8-7 en Grey’s Anatomy. Van die laatste serie komen tien seizoenen beschikbaar. Videoland Unlimited is een onbeperkt kijken-dienst die direct via tv-decoders van enkele tv-aanbieders – waaronder KPN en Caiway – en direct via internet beschikbaar is. Een abonnement kost tien euro per maand.

    Videoland UnlimitedVideolandOnce Upon A TimeRevengeCriminal MindsAliasThe RiverLostTrophy WifeKyle XYMelissa and JoeyFlashforwardDetroit 1-8-7Grey’s AnatomyRTL NederlandRTL DigitaalThe Entertainment GroupNetflixall you can watchvideodienstonlineinternetOTTover the topinternettelevisieSmart TVtabletsmartphonetv-decoderApple TVChromecastXboxPlaystation

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview