Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Vitesse – Feyenoord gratis bij KPN

    De belangrijke Eredivisiewedstrijd Vitesse – Feyenoord is zondag 23 april gratis door alle klanten met een Interactieve TV-abonnement van KPN te bekijken.
    Jarco Kriek
    22 april 2017
    comments 0
    Vitesse – Feyenoord gratis bij KPN
    Foto ANP

    Het is een cruciaal weekend in de Eredivisie in de strijd om het landskampioenschap. Koploper Feyenoord heeft met nog drie wedstrijden te spelen een voorsprong van één punt op aartsrivaal Ajax. Feyenoord treedt in het Gelredome in Arnhem aan tegen Vitesse. KPN biedt klanten die bij hen een abonnement op Interactieve TV afnemen deze wedstrijd gratis aan. Deze week werd bekend dat KPN vanaf het komende seizoen hoofdsponsor van de Eredivisie is geworden.

     

    FOX Sports

    Net als alle andere wedstrijden uit de Eredivisie wordt Vitesse – Feyenoord live op betaalzender FOX Sports uitgezonden. KPN-klanten kunnen de voetbalwedstrijd zondag 23 april vanaf 14.30 uur live bekijken op het kanaal FOX Sports 1 dat bij KPN Interactieve TV op kanaal 227 in HD-kwaliteit te zien is. De aansluitende wedstrijd PSV- Ajax is volgens gegevens van KPN niet gratis te bekijken, maar wordt wel op hetzelfde kanaal uitgezonden. Wie naar de voetbalkraker in het Eindhovens Philips Stadion wil kijken, kan het tv-abonnement met het aanvullende pakket FOX Sports Eredivisie uitbreiden. Dit abonnement kost bij KPN €7,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

    FOX SportsEredivisieKPNInteractieve TVFeyenoordVitesseAjaxPSVgratis

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea

    UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea
    NPO 3 om 18:20 uur
    Terwijl hun mannelijke collega’s bijna over hun eigen voeten struikelen, hebben de Ajax-vrouwen het een stuk beter op de rit. Na een knappe tweede plek in de groepsfase van de Champions League, mogen zij zich gaan bewijzen in de knock-outfase. De tegenstander is er meteen eentje van formaat: Chelsea, de finalist van 2021 en al vier jaar op rij kampioen in eigen land. Weet het team van aanvoerder Sherida Spitse weer potten te breken?

    TV-TIP My Strange Addiction: Still Addicted?

    My Strange Addiction: Still Addicted?
    TLC om 20:30 uur
    Het knagen op wc-papier of kattenhaar, drinken van je eigen urine of slapen met een ronkende föhn naast je hoofd; sommige mensen houden er nogal bizarre gewoontes op na. My Strange Addiction gaat na tien jaar terug naar een aantal van de meest opmerkelijke gevallen van destijds. Heeft Nathaniel bijvoorbeeld nog een relatie met zijn auto? En hoe gaat het met de onsmakelijk lange nagels van Ayanna?

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)