1. Nieuws

  Voetbalinterland Duitsland – Nederland onzeker

  In verband met de aanslagen in Parijs overweegt de Duitse voetbalbond de oefeninterland Duitsland – Nederland te schrappen.
  Jarco Kriek
  14 november 2015
  comments 14
  Voetbalinterland Duitsland – Nederland onzeker
  Foto: ANP

  In verband met de aanslagen in Parijs overweegt de Duitse voetbalbond de oefeninterland Duitsland – Nederland te schrappen. De wedstrijd zou dinsdagavond in het Duitse Hannover gespeeld worden.


  Het Duitse voetbalelftal speelde tijdens de aanslaggolf in Parijs vrijdagavond een oefeninterland tegen Frankrijk. Het voetbalstadion en de wedstrijd waren doelwit van de aanslagen. Nabij het stadion werden meerdere explosieven tot ontploffing gebracht. De Duitse sportzender Sport1 meldt dat dit zoveel impact op de Duitse voetballers heeft dat de Duitse voetbalbond DFB met de spelers in overleg is en overweegt de oefeninterland tegen Nederland te schrappen. In Nederland zou de wedstrijd op SBS6 worden uitgezonden.


  Update: Het Duitse voetbalelftal heeft via sociale media laten weten morgen niet naar Hannover af te reizen. Daar zou morgen de voorbereiding van de wedstrijd tegen Nederland worden gehouden. De Duitse voetbalbond DFB heeft de wedstrijd officieel nog niet afgelast.

  voetbalinterlandoefeninterlandoefenwedstrijdDuitslandNederlandHannoverSBS6SBS 6SBS BroadcastingSport 1aanslagaanslagenParijsParisIslamitische StaatISwar on terrorvoetbalbondDFBKNVB

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.