1. Nieuws

  Voetbalinterland Duitsland – Nederland onzeker

  In verband met de aanslagen in Parijs overweegt de Duitse voetbalbond de oefeninterland Duitsland – Nederland te schrappen.
  Jarco Kriek
  14 november 2015
  comments 14
  Voetbalinterland Duitsland – Nederland onzeker
  Foto: ANP

  In verband met de aanslagen in Parijs overweegt de Duitse voetbalbond de oefeninterland Duitsland – Nederland te schrappen. De wedstrijd zou dinsdagavond in het Duitse Hannover gespeeld worden.


  Het Duitse voetbalelftal speelde tijdens de aanslaggolf in Parijs vrijdagavond een oefeninterland tegen Frankrijk. Het voetbalstadion en de wedstrijd waren doelwit van de aanslagen. Nabij het stadion werden meerdere explosieven tot ontploffing gebracht. De Duitse sportzender Sport1 meldt dat dit zoveel impact op de Duitse voetballers heeft dat de Duitse voetbalbond DFB met de spelers in overleg is en overweegt de oefeninterland tegen Nederland te schrappen. In Nederland zou de wedstrijd op SBS6 worden uitgezonden.


  Update: Het Duitse voetbalelftal heeft via sociale media laten weten morgen niet naar Hannover af te reizen. Daar zou morgen de voorbereiding van de wedstrijd tegen Nederland worden gehouden. De Duitse voetbalbond DFB heeft de wedstrijd officieel nog niet afgelast.

  voetbalinterlandoefeninterlandoefenwedstrijdDuitslandNederlandHannoverSBS6SBS 6SBS BroadcastingSport 1aanslagaanslagenParijsParisIslamitische StaatISwar on terrorvoetbalbondDFBKNVB

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl