1. Nieuws

  Voetbalklassieker Ajax – Feyenoord op tv, radio en internet

  De voetbalzondag van 7 februari staat in het teken van de klassieker Ajax – Feyenoord. De wedstrijd is live bij betaalzender FOX Sports te zien.
  Jarco Kriek
  7 februari 2016
  comments 2
  Voetbalklassieker Ajax – Feyenoord op tv, radio en internet
  Foto: ANP

  De voetbalzondag van 7 februari staat in het teken van de klassieker Ajax – Feyenoord. De wedstrijd is live bij betaalzender FOX Sports te zien. Drie radiozenders doen tevens live verslag van de voetbalwedstrijd.


  Zowel Ajax als Feyenoord kwakkelen op dit moment met de vorm. Ajax moet de wedstrijd winnen om in de race voor het kampioenschap in de Eredivisie te blijven. Voor Feyenoord is het van belang om drie punten naar Rotterdam mee te nemen om de huidige derde plaats in de Eredivisie te verstevigen.

  FOX Sports in teken Ajax – Feyenoord

  Betaalzender FOX Sports staat in het teken van de voetbalklassieker. De aftrap is om 12.30 uur live op FOX Sports 1 te zien. Al eerder is een uitgebreide voorbeschouwing te bekijken. Via FOX Sports GO kunnen abonnees van de betaalzender Ajax – Feyenoord overal in Nederland via internet kijken. Wie geen abonnee is, kan een digitale toegangskaart voor de wedstrijd kopen. Deze kan online en via de tv-decoder van onder meer Ziggo en KPN bekeken worden. In de vooravond kan men in NOS Studio Sport op NPO 1 met het bord op schoot vanaf 19.00 uur naar een uitgebreide samenvatting van Ajax – Feyenoord kijken.

  Drie radiozenders zenden voetbalwedstrijd uit

  Landelijke nieuwszender NPO Radio 1 doet vanaf 12.30 uur uitvoerig radioverslag van de voetbalklassieker. Dat geldt ook voor de regionale radiozender Radio NH en Radio Rijnmond. Op beide zenders kan de luisteraar naast een live-verslag ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing inclusief analyses van voetbalanalisten luisteren. Luistert men in de Randstad via DAB+ naar frequentie 8A dan kan men makkelijk switchen van regionale omroep. Zowel Radio NH als Radio Rijnmond zijn via dezelfde frequentie te beluisteren.

  FOX SportsAjaxFeyenoordvoetbalEredivisieNPO radio 1NPONOSStudio Sportpublieke omroepRTV-NHRadio NHRTV Noord-HollandRTV RijnmondRadio RijnmondbetaalzenderradiotvtelevisieinternetonlineFOX Sports GODABDAB+DAB plusDigital Radio PlusDigital Radio +PSVlandskampioenAmsterdaAmsterdam ArenARotterdamDe Kuip

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl