1. Nieuws

  Voetbalklassieker Ajax – Feyenoord op tv, radio en internet

  De voetbalzondag van 7 februari staat in het teken van de klassieker Ajax – Feyenoord. De wedstrijd is live bij betaalzender FOX Sports te zien.
  Jarco Kriek
  7 februari 2016
  comments 2
  Voetbalklassieker Ajax – Feyenoord op tv, radio en internet
  Foto: ANP

  De voetbalzondag van 7 februari staat in het teken van de klassieker Ajax – Feyenoord. De wedstrijd is live bij betaalzender FOX Sports te zien. Drie radiozenders doen tevens live verslag van de voetbalwedstrijd.


  Zowel Ajax als Feyenoord kwakkelen op dit moment met de vorm. Ajax moet de wedstrijd winnen om in de race voor het kampioenschap in de Eredivisie te blijven. Voor Feyenoord is het van belang om drie punten naar Rotterdam mee te nemen om de huidige derde plaats in de Eredivisie te verstevigen.

  FOX Sports in teken Ajax – Feyenoord

  Betaalzender FOX Sports staat in het teken van de voetbalklassieker. De aftrap is om 12.30 uur live op FOX Sports 1 te zien. Al eerder is een uitgebreide voorbeschouwing te bekijken. Via FOX Sports GO kunnen abonnees van de betaalzender Ajax – Feyenoord overal in Nederland via internet kijken. Wie geen abonnee is, kan een digitale toegangskaart voor de wedstrijd kopen. Deze kan online en via de tv-decoder van onder meer Ziggo en KPN bekeken worden. In de vooravond kan men in NOS Studio Sport op NPO 1 met het bord op schoot vanaf 19.00 uur naar een uitgebreide samenvatting van Ajax – Feyenoord kijken.

  Drie radiozenders zenden voetbalwedstrijd uit

  Landelijke nieuwszender NPO Radio 1 doet vanaf 12.30 uur uitvoerig radioverslag van de voetbalklassieker. Dat geldt ook voor de regionale radiozender Radio NH en Radio Rijnmond. Op beide zenders kan de luisteraar naast een live-verslag ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing inclusief analyses van voetbalanalisten luisteren. Luistert men in de Randstad via DAB+ naar frequentie 8A dan kan men makkelijk switchen van regionale omroep. Zowel Radio NH als Radio Rijnmond zijn via dezelfde frequentie te beluisteren.

  FOX SportsAjaxFeyenoordvoetbalEredivisieNPO radio 1NPONOSStudio Sportpublieke omroepRTV-NHRadio NHRTV Noord-HollandRTV RijnmondRadio RijnmondbetaalzenderradiotvtelevisieinternetonlineFOX Sports GODABDAB+DAB plusDigital Radio PlusDigital Radio +PSVlandskampioenAmsterdaAmsterdam ArenARotterdamDe Kuip

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl