1. Nieuws

  Voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op SBS6 en FOX Sports

  Het KNVB-bekertoernooi krijgt al in een vroeg stadium met een voetbalklassieker te maken. In de Rotterdamse Kuip spelen vanavond Feyenoord en Ajax tegen elkaar.
  Jarco Kriek
  28 oktober 2015
  comments 10
  Voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op SBS6 en FOX Sports
  Foto: ANP

  Het KNVB-bekertoernooi krijgt al in een vroeg stadium met een voetbalklassieker te maken. In de Rotterdamse Kuip spelen vanavond Feyenoord en Ajax tegen elkaar. De wedstrijd is op SBS6 en FOX Sports te zien.


  Het live-verslag is alleen door abonnees van betaalzender FOX Sports Eredivisie te zien. Het studioprogramma van de betaalzender staat op hoofdkanaal FOX Sports 1 – inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwing – vrijwel volledig in het teken van Feyenoord – Ajax. FOX Sports begint om 19.00 uur met de voorbeschouwing. De aftrap van de voetbalklassieker is om 19.45 uur. SBS6 zendt op het open net vanaf 23.10 uur een ruime samenvatting van deze – en andere in de derde ronde van de KNVB-bekercompetitie gespeelde – wedstrijden uit.

  Feyenoord – Ajax uitgebreid op radio

  De regionale zenders Radio Rijnmond en Radio NH besteden met extra uitzendingen – inclusief een integraal live-verslag – ruim aandacht aan de voetbalklassieker. Op de nationale nieuwszender NPO Radio 1 begint om 19.00 uur een extra lange uitzending van NOS Langs de lijn. Ook hier wordt ruim aandacht aan Feyenoord – Ajax besteed.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieSBS6SBS 6FeyenoordAjaxRotterdamAmsterdamKNVBKNVB-bekerDe KuipsamenvattinglivevoetbalradioNPO Radio 1NOSLangs De LijnRadio RijnmondRTV NHvoetbalklassiekervoetbalkraker

  Reacties

 1. TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: The Rise of Cobra

  G.I. Joe: The Rise of Cobra
  RTL 7 om 20:30 uur
  Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. Joe team met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

  Zappen.blog.nl