1. Nieuws

  Voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op SBS6 en FOX Sports

  Het KNVB-bekertoernooi krijgt al in een vroeg stadium met een voetbalklassieker te maken. In de Rotterdamse Kuip spelen vanavond Feyenoord en Ajax tegen elkaar.
  Jarco Kriek
  28 oktober 2015
  comments 10
  Voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op SBS6 en FOX Sports
  Foto: ANP

  Het KNVB-bekertoernooi krijgt al in een vroeg stadium met een voetbalklassieker te maken. In de Rotterdamse Kuip spelen vanavond Feyenoord en Ajax tegen elkaar. De wedstrijd is op SBS6 en FOX Sports te zien.


  Het live-verslag is alleen door abonnees van betaalzender FOX Sports Eredivisie te zien. Het studioprogramma van de betaalzender staat op hoofdkanaal FOX Sports 1 – inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwing – vrijwel volledig in het teken van Feyenoord – Ajax. FOX Sports begint om 19.00 uur met de voorbeschouwing. De aftrap van de voetbalklassieker is om 19.45 uur. SBS6 zendt op het open net vanaf 23.10 uur een ruime samenvatting van deze – en andere in de derde ronde van de KNVB-bekercompetitie gespeelde – wedstrijden uit.

  Feyenoord – Ajax uitgebreid op radio

  De regionale zenders Radio Rijnmond en Radio NH besteden met extra uitzendingen – inclusief een integraal live-verslag – ruim aandacht aan de voetbalklassieker. Op de nationale nieuwszender NPO Radio 1 begint om 19.00 uur een extra lange uitzending van NOS Langs de lijn. Ook hier wordt ruim aandacht aan Feyenoord – Ajax besteed.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieSBS6SBS 6FeyenoordAjaxRotterdamAmsterdamKNVBKNVB-bekerDe KuipsamenvattinglivevoetbalradioNPO Radio 1NOSLangs De LijnRadio RijnmondRTV NHvoetbalklassiekervoetbalkraker

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit