1. Nieuws

  Voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op SBS6 en FOX Sports

  Het KNVB-bekertoernooi krijgt al in een vroeg stadium met een voetbalklassieker te maken. In de Rotterdamse Kuip spelen vanavond Feyenoord en Ajax tegen elkaar.
  Jarco Kriek
  28 oktober 2015
  comments 10
  Voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op SBS6 en FOX Sports
  Foto: ANP

  Het KNVB-bekertoernooi krijgt al in een vroeg stadium met een voetbalklassieker te maken. In de Rotterdamse Kuip spelen vanavond Feyenoord en Ajax tegen elkaar. De wedstrijd is op SBS6 en FOX Sports te zien.


  Het live-verslag is alleen door abonnees van betaalzender FOX Sports Eredivisie te zien. Het studioprogramma van de betaalzender staat op hoofdkanaal FOX Sports 1 – inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwing – vrijwel volledig in het teken van Feyenoord – Ajax. FOX Sports begint om 19.00 uur met de voorbeschouwing. De aftrap van de voetbalklassieker is om 19.45 uur. SBS6 zendt op het open net vanaf 23.10 uur een ruime samenvatting van deze – en andere in de derde ronde van de KNVB-bekercompetitie gespeelde – wedstrijden uit.

  Feyenoord – Ajax uitgebreid op radio

  De regionale zenders Radio Rijnmond en Radio NH besteden met extra uitzendingen – inclusief een integraal live-verslag – ruim aandacht aan de voetbalklassieker. Op de nationale nieuwszender NPO Radio 1 begint om 19.00 uur een extra lange uitzending van NOS Langs de lijn. Ook hier wordt ruim aandacht aan Feyenoord – Ajax besteed.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieSBS6SBS 6FeyenoordAjaxRotterdamAmsterdamKNVBKNVB-bekerDe KuipsamenvattinglivevoetbalradioNPO Radio 1NOSLangs De LijnRadio RijnmondRTV NHvoetbalklassiekervoetbalkraker

  Reacties

 1. TV-TIP Bennie Stout

  Bennie Stout
  NPO 3 om 09:05 uur
  1930. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakte trapauto, zet Benjamin 'Bennie' Stout de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Zappen.blog.nl