1. Nieuws

  Voetbalwedstrijd Egypte – Algerije exclusief op Eurosport

  De beslissingwedstrijd voor WK kwalificatie tussen Egypte en Algerije is vanavond exclusief op Eurosport en Eurosport HD te zien.
  Jarco Kriek
  18 november 2009
  comments 0
  Voetbalwedstrijd Egypte – Algerije exclusief op Eurosport

  Gisteren heeft de Europese sportzender Eurosport de Europese uitzendrechten voor het beslissende WK kwalificatieduel Egypte – Algerije binnengehaald. Deze is vandaag exclusief op Eurosport en Eurosport HD te zien.

  De winnaar van deze wedstrijd verdient een ticket voor het WK voetbal dat komende zomer in Zuid Afrika gespeeld gaat worden. Het voetbalduel wordt op neutraal terrein, het Soedanese Khartoum, gespeeld. De ingelaste uitzending begint om 18.30 uur. Deze beslissende wedstrijd was nodig omdat beide landen in de poule op een gedeelte eerste plaats eindigden met hetzelfde puntentotaal en doelsaldo. Dit kwam tot stand doordat Egypte afgelopen zaterdag het thuisduel van Algerije met 2-0 won. Deze uitslag is overigens niet van invloed om de beslissingswedstrijd van vanavond.

  Eerder kwalificeerden zich, namens het Afrikaanse continent, al de landen Kameroen, Ghana, Nigeria, Ivoorkust. Gastland Zuid-Afrika hoefde zich uiteraard niet te plaatsen voor het WK voetbal 2010.
  EurosportEurosport HDHDTVWK voetbal 2010Zuid Afrika

  Reacties

 1. TV-TIP 28 Weeks Later

  28 Weeks Later
  RTL 7 morgen om 00:35 uur
  De uitbraak van het levensgevaarlijke Rage-virus heeft de bevolking van het Verenigd Koninkrijk bijna uitgeroeid. Het Amerikaanse leger heeft zich in Londen gevestigd om orde op zaken te stellen. Overlevenden krijgen te horen dat het veilig is om terug te keren naar de stad. Maar dan slaat 28 weken na de eerste uitbraak van het virus, het noodlot opnieuw toe en lijkt het einde van de mensheid nabij.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl