1. Nieuws

  Volendam niet blij met cocaïne-item BNN

  In Volendam is niet iedereen blij met het BNN-programma Spuiten & Slikken. In het programma was een schokkend item over het hoge drugsgebruik in het vissersdorp te zien.
  Jarco Kriek
  12 november 2012
  comments 0
  Volendam niet blij met cocaïne-item BNN
  Foto: ANP

  In Volendam is niet iedereen blij met het BNN-programma Spuiten & Slikken. In het programma was een schokkend item over het hoge drugsgebruik in het muzikale vissersdorp te zien.

  In de afgelopen dagen bracht BNN in de media het opvallende programma-onderdeel in Spuiten & Slikken al onder de aandacht. Dat zorgde ervoor dat de ruiten van het ouderlijk huis van BNN-presentatrice Geraldine Kemper ingegooid werden. Kemper is uit Volendam afkomstig.

  Meer coke en xtc in Volendam

  Uit onderzoek van de rioolwaterzuivering van Katwoude bleek dat het water afkomstig uit Volendam meer drugssporen per inwoner gemeten méér drugssporen vertoonde dan andere grote Europese steden. De conclusie die hieruit in Spuiten & Slikken gemaakt wordt, is dat het gebruik van cocaïne en xtc in Volendam dan ook hoog is. In het verleden werd in de media al meerdere malen over het hoge drugsgebruik bij vooral jongeren in Volendam bericht.

  BNNSpuiten & SlikkenVolendamcokecocaïnextcdrugs

  Reacties

 1. TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Quantum of Solace

  Quantum of Solace
  RTL 4 om 20:00 uur
  Bond (Daniel Craig) en M (Judi Dench) ondervragen meneer White (Jesper Christensen) die informatie heeft over de organisatie die Vesper chanteerde. Ze komen op het spoor van een bankrekening in Haiti waar Bond de mooie Camille (Olga Kurylenko) leert kennen. Ze brengt he in contact met Dominic Greene (Mathieu Amalric), een keiharde zakenman die een grote rol speelt in de misdaadorganisatie waar Bond achter aan zit. Op zijn zoektocht door Oostenrijk, Italië en Zuid Amerika komt Bond er achter dat Greene bezig is een deal te sluiten met generaal Medrano (Joaquin Cosio). Greene belooft hem het regime in een Latijn Amerikaans land omver te werpen en zodoende Medrano de leiding te geven. In ruil wil Greene slechts een stuk land hebben, waar hij uiteraard snode plannen mee heeft. Terwijl 007 probeert hem te stoppen, moet hij ook uit handen zien te blijven van de CIA, de terroristen en zelfs M.

  Zappen.blog.nl