1. Nieuws

  Volendam niet blij met cocaïne-item BNN

  In Volendam is niet iedereen blij met het BNN-programma Spuiten & Slikken. In het programma was een schokkend item over het hoge drugsgebruik in het vissersdorp te zien.
  Jarco Kriek
  12 november 2012
  comments 0
  Volendam niet blij met cocaïne-item BNN
  Foto: ANP

  In Volendam is niet iedereen blij met het BNN-programma Spuiten & Slikken. In het programma was een schokkend item over het hoge drugsgebruik in het muzikale vissersdorp te zien.

  In de afgelopen dagen bracht BNN in de media het opvallende programma-onderdeel in Spuiten & Slikken al onder de aandacht. Dat zorgde ervoor dat de ruiten van het ouderlijk huis van BNN-presentatrice Geraldine Kemper ingegooid werden. Kemper is uit Volendam afkomstig.

  Meer coke en xtc in Volendam

  Uit onderzoek van de rioolwaterzuivering van Katwoude bleek dat het water afkomstig uit Volendam meer drugssporen per inwoner gemeten méér drugssporen vertoonde dan andere grote Europese steden. De conclusie die hieruit in Spuiten & Slikken gemaakt wordt, is dat het gebruik van cocaïne en xtc in Volendam dan ook hoog is. In het verleden werd in de media al meerdere malen over het hoge drugsgebruik bij vooral jongeren in Volendam bericht.

  BNNSpuiten & SlikkenVolendamcokecocaïnextcdrugs

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl