1. Nieuws

    Volvo Ocean Race stapt over naar HDTV

    De volgende editie van de Volvo Ocean Race wordt in HDTV-kwaliteit opgenomen.
    Jarco Kriek
    12 juni 2007
    comments 0
    Volvo Ocean Race stapt over naar HDTV

    De producent van de Volvo Ocean Race heeft bekend gemaakt dat de volgende editie van dit zeilspektakel in HDTV-kwaliteit zal worden opgenomen.

    Hiermee volgt de Volvo Ocean Race grote wereldwijd uitgezonden sportevenementen als Wimbledon, diverse voetbalcompetities en rugby. Dit jaar nog zullen de Formule1-races en de Pan American Games 2007 in HDTV-kwaliteit beschikbaar komen. Volgend jaar volgen de Olympische Spelen in Peking.

    De overstap naar HDTV vergt een flinke investering voor de producent. Zo zal elke deelnemende zeilboot voorzien worden van speciale HDTV-camera’s. Ook beelden vanaf het vasteland zullen met soortgelijke camera’s worden opgenomen.

    De uitzendingen van de voorgaande Volvo Ocean Race trokken wereldwijd vele tientallen miljoenen kijkers. De producent hoopt met de overschakeling naar HDTV het aantal kijkers nog verder te kunnen laten groeien.

    Volvo Ocean RaceHDTV

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Europa League Ajax - Legia Warschau

    UEFA Europa League Ajax - Legia Warschau
    RTL 7 om 19:00 uur
    Europese topclubs nemen het tegen elkaar op in de UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en een garantie op memorabele wedstrijden.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN T2: TRAINSPOTTING

      Regisseur Danny Boyle is terug met de originele cast van Trainspotting: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle. Oftewel, wat krijgen Spud, Begbie, Sick Boy en Mark Renton nú weer voor hun kiezen? Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP Krabbé zoekt Picasso

    Krabbé zoekt Picasso
    NPO 2 om 20:30 uur
    In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst.

    Zappen.blog.nl