Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    VRT Radio digitaal ongecodeerd bij UPC

    Als gevolg van de nieuwe mediawet moeten kabelaanbieders alle VRT-zenders in het digitaal basisaanbod doorgeven. UPC geeft alle radiozenders van de VRT daarom digitaal ongecodeerd door.
    Jan-Hein Visser
    7 januari 2014
    comments 2
    VRT Radio digitaal ongecodeerd bij UPC
    Als gevolg van de nieuwe mediawet moeten kabelaanbieders alle VRT-zenders in het digitaal basisaanbod doorgeven. UPC geeft alle radiozenders van de VRT daarom digitaal ongecodeerd door.

    De free to cable-uitzendingen van VRT Radio, VRT Radio 2 (editie Vlaams-Brabant), Klara, Studio Brussel en Radio MNM houdt in dat UPC-abonnees deze zenders in het basispakket kunnen beluisteren. Dit kan via de UPC decoders of elk geschikt toestel met DVB-C tuner.

    Groot ongecodeerd radioaanbod

    Het ongecodeerde radiopakket bij UPC omvat behalve de vijf Vlaamse zenders het gehele Nederlandse aanbod van lokale, publieke, alle regionale en commerciële zenders. UPC is de enige grote aanbieder met een dergelijk free to cable (ftc) pakket. Ook een ongecodeerd televisiepakket maakt hiervan deel uit, waaraan onlangs ook al VRT Ketnet/Op12 werd toegevoegd. Op veel tv-toestellen is de VRT radio te vinden op kanaal 1890 t/m 1894.
    VRTUPCVRT RadiobasispakketKetnetOp12free to cablekabel

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview