1. Nieuws

  VS geïnteresseerd in Try Before You Die

  De Amerikaanse producent Hypomania heeft een optie genomen op het format van het BNN-programma Try Before You Die.
  12 september 2008
  comments 0
  VS geïnteresseerd in Try Before You Die
  De Amerikaanse producent Hypomania heeft een optie genomen op het format van het BNN-programma Try Before You Die.

  Try Before You Die is een format dat bij BNN bedacht en ontwikkeld is. De BNN-presentatoren doen alle dingen die je eens in je leven gedaan moet hebben. Eerder slaagde BNN er in om de formats van Afkicken en Over Mijn Lijk aan het buitenland te verkopen.

  Pim Castelijn, directeur TV BNN, noemt Try Before You 'het ultieme BNN-programma'. 'We hebben het zelf van begin tot eind ontwikkeld. Het zou mooi zijn als we juist met dit programma de Amerikaanse markt zouden kunnen bereiken.'

  Directeur Hypomania Brian Pines zegt tegen het ANP dat het format 'een perfecte combinatie is van de vervulling van wensen, avontuur en sensatie. Daarvan krijgt het Amerikaanse publiek nooit genoeg.'
  BNNTry Before You DieinteresseVSHypomania

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  om 20:30 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl