1. Nieuws

  Warmte beïnvloedt kijkcijfers weekend

  Er hadden door de warmte en de (Pinkster)vakantie weinig mensen zin om tv te kijken afgelopen weekend. Het best bekeken programma van zaterdag, het 20.00 Uur Journaal, haalde nog geen 1,2 miljoen kijkers.
  12 mei 2008
  comments 0
  Warmte beïnvloedt kijkcijfers weekend
  Er hadden door de warmte en de (Pinkster)vakantie weinig mensen zin om tv te kijken afgelopen weekend. Het best bekeken programma van zaterdag, het 20.00 Uur Journaal, haalde nog geen 1,2 miljoen kijkers.

  Dat gold ook voor het hoogst scorende programma van gisteren: Postcodeloterij Miljoenenjacht (1.178 miljoen kijkers). Zaterdag scoorde de publieke omroep weer het beste met het Journaal en Dit was het Nieuws (963.000 kijkers).

  De RTL4-programma's RTL Voetbal (874.000) en Weekend Miljonairs (824.000) deden het naar omstandigheden aardig, maar Ik wed dat ik het kan (605.000) deed het een stuk minder dan de afgelopen weken. Bij SBS 6 was Groeten uit de Rimboe met 691.000 kijkers het best bekeken programma van de zaterdag.
   
  Gisteren (zondag) kwamen er toch nog een paar programma's boven de miljoen kijkers uit. Naast Postcodeloterij Miljoenenjacht waren dat volgens de Stichting Kijkonderzoek (SKO) De Reünie met 1.169 miljoen kijkers en het 20.00 Uur Journaal met 1.160 miljoen kijkers.
   
  kijkcijfersNOS JournaalRTLSBSpublieke omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl