1. Nieuws

  Warmte beïnvloedt kijkcijfers weekend

  Er hadden door de warmte en de (Pinkster)vakantie weinig mensen zin om tv te kijken afgelopen weekend. Het best bekeken programma van zaterdag, het 20.00 Uur Journaal, haalde nog geen 1,2 miljoen kijkers.
  12 mei 2008
  comments 0
  Warmte beïnvloedt kijkcijfers weekend
  Er hadden door de warmte en de (Pinkster)vakantie weinig mensen zin om tv te kijken afgelopen weekend. Het best bekeken programma van zaterdag, het 20.00 Uur Journaal, haalde nog geen 1,2 miljoen kijkers.

  Dat gold ook voor het hoogst scorende programma van gisteren: Postcodeloterij Miljoenenjacht (1.178 miljoen kijkers). Zaterdag scoorde de publieke omroep weer het beste met het Journaal en Dit was het Nieuws (963.000 kijkers).

  De RTL4-programma's RTL Voetbal (874.000) en Weekend Miljonairs (824.000) deden het naar omstandigheden aardig, maar Ik wed dat ik het kan (605.000) deed het een stuk minder dan de afgelopen weken. Bij SBS 6 was Groeten uit de Rimboe met 691.000 kijkers het best bekeken programma van de zaterdag.
   
  Gisteren (zondag) kwamen er toch nog een paar programma's boven de miljoen kijkers uit. Naast Postcodeloterij Miljoenenjacht waren dat volgens de Stichting Kijkonderzoek (SKO) De Reünie met 1.169 miljoen kijkers en het 20.00 Uur Journaal met 1.160 miljoen kijkers.
   
  kijkcijfersNOS JournaalRTLSBSpublieke omroep

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl