1. Nieuws

  Wie is de Mol niet terug in België

  De laatste serie van Wie is de Mol bij de AVRO verbrak met de finale een absoluut kijkcijferrecord door de grens van drie miljoen te doorbreken. In België keert de serie niet terug.
  Jan-Hein Visser
  30 maart 2014
  comments 2
  Wie is de Mol niet terug in België
  De laatste serie van Wie is de Mol bij de AVRO verbrak met de finale een absoluut kijkcijferrecord door de grens van drie miljoen te doorbreken. In België keert de serie niet terug.

  In Nederland heeft de serie intussen veertien seizoenen achter de rug met Art Rooijakkers als presentator van de laatste drie edities. Momenteel loopt elke zaterdagavond op Zapp (18.15 uur) tot en met 27 april het nieuwe Wie is de Mol junior.

  Geen De Mol meer in België

  Wie is de Mol? werd 15 jaar geleden in België bedacht. Het werd door het productiehuis Woestijnvis geproduceerd naar het idee van haar programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove. Toch is het programma daar niet meer te zien en een terugkeer zit er ook niet in. VIER-presentator Michiel Devlieger heeft er geen zin meer in, zo liet hij afgelopen week desgevraagd tegenover Radio MNM weten. De presentator wil enkel nog aan projecten beginnen die hem weer nieuwsgierig maken. En bij De Mol voelt hij die drive niet meer. Het programma keert dus zo goed als zeker nooit meer terug op de Belgische televisie.
  Wie is de MolAVROArt RooijakkersWie is de Mol JuniorKijkcijfersZapp

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Smeerpijperij natuurlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund

  UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van UEFA Champions League: Real Madrid - Borussia Dortmund.

  Zappen.blog.nl