1. Nieuws

  Wie is de Mol niet terug in België

  De laatste serie van Wie is de Mol bij de AVRO verbrak met de finale een absoluut kijkcijferrecord door de grens van drie miljoen te doorbreken. In België keert de serie niet terug.
  Jan-Hein Visser
  30 maart 2014
  comments 2
  Wie is de Mol niet terug in België
  De laatste serie van Wie is de Mol bij de AVRO verbrak met de finale een absoluut kijkcijferrecord door de grens van drie miljoen te doorbreken. In België keert de serie niet terug.

  In Nederland heeft de serie intussen veertien seizoenen achter de rug met Art Rooijakkers als presentator van de laatste drie edities. Momenteel loopt elke zaterdagavond op Zapp (18.15 uur) tot en met 27 april het nieuwe Wie is de Mol junior.

  Geen De Mol meer in België

  Wie is de Mol? werd 15 jaar geleden in België bedacht. Het werd door het productiehuis Woestijnvis geproduceerd naar het idee van haar programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove. Toch is het programma daar niet meer te zien en een terugkeer zit er ook niet in. VIER-presentator Michiel Devlieger heeft er geen zin meer in, zo liet hij afgelopen week desgevraagd tegenover Radio MNM weten. De presentator wil enkel nog aan projecten beginnen die hem weer nieuwsgierig maken. En bij De Mol voelt hij die drive niet meer. Het programma keert dus zo goed als zeker nooit meer terug op de Belgische televisie.
  Wie is de MolAVROArt RooijakkersWie is de Mol JuniorKijkcijfersZapp

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl