Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Wijzingen in management CanalDigitaal

    Op 1 februari heeft de Luxemburgse televisieaanbieder M7 Group S.A wijzigingen in het management van CanalDigitaal doorgevoerd.
    Jarco Kriek
    3 februari 2011
    comments 0
    Wijzingen in management CanalDigitaal

    Per 1 februari heeft het Luxemburgse televisiebedrijf M7 Group S.A wijzigingen in het management van de Nederlandse televisieaanbieder CanalDigitaal doorgevoerd. Zo verhuist Rene Tensen van Eviso BV naar M7 Group S.A en neemt Dennis Stolk op zijn beurt de plaats van Rene Tensen bij Eviso BV in.

    Tensen krijgt in zijn nieuwe functie als Executive Vice President CanalDigitaal binnen M7 Group S.A de eindverantwoording over marketing- en verkoopactiviteiten alsmede ook de klantenservice bij de Luxemburgse televisieaanbieder. Hij neemt binnen het Luxemburgse televisiebedrijf een deel van de taken van Andrei Noppe over. Noppe gaat zich op zijn beurt als Executive Vice President bezighouden met technische en IT projecten in alle landen en bij alle merknamen waar M7 Group S.A actief in is. Het gaat dan vooral om technische operationele aangelegenheden en grote projecten.

    Dennis Stolk volgt bij Eviso BV Rene Tensen als directeur op. Stolk heeft ervaring in de media- en telecombranche. Voor zijn overstap naar Eviso BV was Stolk commercieel directeur van Rabomobiel. Daarvoor was hij ruim 8 jaar werkzaam bij kabelaar UPC.

     

    CanalDigitaalM7 Group S.ASport1 TennisSport1ChellomediaSport1 LiveSport1 HDSport1 Golf

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview