1. Nieuws

  Wimbledon in België op Eurosport

  Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in België exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via FOX Sports live naar Wimbledon kijken.
  Jarco Kriek
  27 juni 2015
  comments 2
  Wimbledon in België op Eurosport
  Foto: ANP

  Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in België exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via betaalzender FOX Sports live naar Wimbledon kijken.


  Eurosport – tegenwoordig onderdeel van Discovery Communications – verwierf eerder dit jaar de lokale Belgische uitzendrechten van Wimbledon. De sportzender heeft voor België hierdoor de uitzendrechten van alle vier de Grand Slam-tennistoernooien in bezit. Omdat Eurosport Wimbledon op het hoofdkanaal uitzendt, is het tennistoernooi bij vrijwel alle Belgische tv-aanbieders met een basispakket te  bekijken. Via Eurosport Player – waarvoor een extra abonnement noodzakelijk is – biedt Eurosport Over The Top (OTT) zonder tussenkomst van een tv-aanbieder tot negen tenniswedstrijden gelijktijdig in beeld. Naar aanleiding van het verwerven van de Belgische uitzendrechten van Wimbledon heeft Eurosport het Nederlandstalige commentaarsteam met de Belgische ex-tennisster Sabine Appelmans versterkt.

  FOX Sports heeft Nederlandse uitzendrechten

  In Nederland heeft betaalzender FOX Sports de uitzendrechten van Wimbledon in bezit. De betaalzender zet hierbij alle zes bij aanbieders beschikbare lineaire tv-kanalen in. Daarnaast wordt het aanbod door de inzet van de online tv-dienst FOX Sports GO vergroot. Bij de meeste aanbieders is FOX Sports GO zonder meerkosten onderdeel van het FOX Sports-abonnement. Wimbledon is zowel voor FOX Sports Eredivisie- als FOX Sports International-abonnees te bekijken. Elke speeldag wordt tegen middernacht op digitaal basiskanaal FOX een samenvatting van Wimbledon uitgezonden.

  EurosportEurosport PlayerWimbledonSabine AppelmansBelgiëFOXFOX SportsbetaalzenderRoland GarrostennisParijsOver The TopOTTapptvtelevisiepctabletsmartphoneinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl