1. Nieuws

  Wimbledon in België op Eurosport

  Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in België exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via FOX Sports live naar Wimbledon kijken.
  Jarco Kriek
  27 juni 2015
  comments 2
  Wimbledon in België op Eurosport
  Foto: ANP

  Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in België exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via betaalzender FOX Sports live naar Wimbledon kijken.


  Eurosport – tegenwoordig onderdeel van Discovery Communications – verwierf eerder dit jaar de lokale Belgische uitzendrechten van Wimbledon. De sportzender heeft voor België hierdoor de uitzendrechten van alle vier de Grand Slam-tennistoernooien in bezit. Omdat Eurosport Wimbledon op het hoofdkanaal uitzendt, is het tennistoernooi bij vrijwel alle Belgische tv-aanbieders met een basispakket te  bekijken. Via Eurosport Player – waarvoor een extra abonnement noodzakelijk is – biedt Eurosport Over The Top (OTT) zonder tussenkomst van een tv-aanbieder tot negen tenniswedstrijden gelijktijdig in beeld. Naar aanleiding van het verwerven van de Belgische uitzendrechten van Wimbledon heeft Eurosport het Nederlandstalige commentaarsteam met de Belgische ex-tennisster Sabine Appelmans versterkt.

  FOX Sports heeft Nederlandse uitzendrechten

  In Nederland heeft betaalzender FOX Sports de uitzendrechten van Wimbledon in bezit. De betaalzender zet hierbij alle zes bij aanbieders beschikbare lineaire tv-kanalen in. Daarnaast wordt het aanbod door de inzet van de online tv-dienst FOX Sports GO vergroot. Bij de meeste aanbieders is FOX Sports GO zonder meerkosten onderdeel van het FOX Sports-abonnement. Wimbledon is zowel voor FOX Sports Eredivisie- als FOX Sports International-abonnees te bekijken. Elke speeldag wordt tegen middernacht op digitaal basiskanaal FOX een samenvatting van Wimbledon uitgezonden.

  EurosportEurosport PlayerWimbledonSabine AppelmansBelgiëFOXFOX SportsbetaalzenderRoland GarrostennisParijsOver The TopOTTapptvtelevisiepctabletsmartphoneinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Falling Down

  Falling Down
  SBS9 om 21:40 uur
  12 juni 1991, Los Angeles, de warmste dag van het jaar. Een ontslagen medewerker van het Ministerie van Defensie staat door wegwerkzaamheden al de hele ochtend in de file. Hij besluit uit de auto te stappen en naar het huis van zijn ex-vrouw te wandelen, waar zijn dochtertje haar verjaardag viert. Maar de man heeft een nogal agressief karakter en wordt tijdens zijn wandeling opgehitst door alles wat in zijn ogen onrechtvaardig is in deze maatschappij. Een agent van het LAPD die met pensioen gaat krijgt het op zijn laatste werkdag aan de stok met de man.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Quick and the Dead

  The Quick and the Dead
  RTL 7 om 22:30 uur
  Ellen, die bekend staat onder de naam 'The Lady', bezoekt het westernstadje Redemption om wraak te nemen op de corrupte burgemeester John Herod: de moordenaar van haar vader. Herod organiseert een schietwedstrijd waarbij de deelnemers tegen elkaar moeten duelleren, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De te winnen prijs is een zeer goedgevulde prijzenpot, waardoor revolverhelden uit de wijde omgeving naar Redemption trekken om deel te nemen aan de wedstrijd. Ellen weet duel na duel te winnen. Alles wijst erop dat het niet lang meer zal duren voordat ze oog in oog komt te staan met de moordenaar van haar vader.

  Zappen.blog.nl