1. Nieuws

  Wimbledon in België op Eurosport

  Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in België exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via FOX Sports live naar Wimbledon kijken.
  Jarco Kriek
  27 juni 2015
  comments 2
  Wimbledon in België op Eurosport
  Foto: ANP

  Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in België exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via betaalzender FOX Sports live naar Wimbledon kijken.


  Eurosport – tegenwoordig onderdeel van Discovery Communications – verwierf eerder dit jaar de lokale Belgische uitzendrechten van Wimbledon. De sportzender heeft voor België hierdoor de uitzendrechten van alle vier de Grand Slam-tennistoernooien in bezit. Omdat Eurosport Wimbledon op het hoofdkanaal uitzendt, is het tennistoernooi bij vrijwel alle Belgische tv-aanbieders met een basispakket te  bekijken. Via Eurosport Player – waarvoor een extra abonnement noodzakelijk is – biedt Eurosport Over The Top (OTT) zonder tussenkomst van een tv-aanbieder tot negen tenniswedstrijden gelijktijdig in beeld. Naar aanleiding van het verwerven van de Belgische uitzendrechten van Wimbledon heeft Eurosport het Nederlandstalige commentaarsteam met de Belgische ex-tennisster Sabine Appelmans versterkt.

  FOX Sports heeft Nederlandse uitzendrechten

  In Nederland heeft betaalzender FOX Sports de uitzendrechten van Wimbledon in bezit. De betaalzender zet hierbij alle zes bij aanbieders beschikbare lineaire tv-kanalen in. Daarnaast wordt het aanbod door de inzet van de online tv-dienst FOX Sports GO vergroot. Bij de meeste aanbieders is FOX Sports GO zonder meerkosten onderdeel van het FOX Sports-abonnement. Wimbledon is zowel voor FOX Sports Eredivisie- als FOX Sports International-abonnees te bekijken. Elke speeldag wordt tegen middernacht op digitaal basiskanaal FOX een samenvatting van Wimbledon uitgezonden.

  EurosportEurosport PlayerWimbledonSabine AppelmansBelgiëFOXFOX SportsbetaalzenderRoland GarrostennisParijsOver The TopOTTapptvtelevisiepctabletsmartphoneinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.