Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Wimbledon uitgebreid op FOX en FOX Sports

    Betaalzender FOX Sports staat van 29 juni tot 12 juli in het teken van grastennistoernooi Wimbledon. Op digitaal basiskanaal FOX zijn elke dag samenvattingen en hoogtepunten te zien.
    Jarco Kriek
    17 juni 2015
    comments 2
    Wimbledon uitgebreid op FOX en FOX Sports
    Foto: ANP

    Betaalzender FOX Sports staat van 29 juni tot 12 juli in het teken van het grastennistoernooi Wimbledon. Op digitaal basiskanaal FOX zijn elke dag samenvattingen en hoogtepunten te zien.


    FOX Sports besteedt dagelijks rond de tien uur live aandacht het Wimbledon. Dit is het oudste tennistoernooi in de wereld. Lineair is Wimbledon bij FOX Sports op de zes beschikbare tv-kanalen te zien. Via de internetsite van FOX Sports en de FOX Sports GO-app kunnen tot maximaal elf gelijktijdig gespeelde wedstrijden bekeken worden. Wimbledon is voor alle FOX Sports-abonnees te bekijken. De uitzendingen worden wisselend door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Helene Hendriks gepresenteerd.

    FOX Sports live vanaf Wimbledon

    De presentatoren worden bijgestaan door de deskundige analyses van onder meer Raemon Sluiter, Paul Haarhuis en John van Lottum. Verslaggever Pascal Kamperman en Jacco Eltingh zijn namens FOX Sports aanwezig in Londen voor het laatste nieuws, interviews en reportages. Op digitaal basiskanaal FOX is elke avond om 23.45 uur een terugblikprogramma met samenvattingen en hoogtepunten te zien.

    FOX SportsFOXWimbledontennisFOX Sports GOLineaironlineinternet

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview