1. Nieuws

  WK-duel Nederland – Denemarken in 3D op Astra satelliet

  Bezitters van 3D-televisies die de Nederlandse voetballers driedimensionaal willen bekijken zijn aangewezen op satellietontvangst. Ook moet men een abonnement zien af te sluiten voor de Franse televisieaanbieder CanalSat.
  Jarco Kriek
  8 juni 2010
  comments 0
  WK-duel Nederland – Denemarken in 3D op Astra satelliet

  De spelers van het Nederlands elftal zijn op 14 juni toch in 3D in Europa te zien. De Franse televisieaanbieder CanalSat zendt via een tijdelijk 3D-kanaal de eerste groepswedstrijd van het Nederlands voetbalelftal live via de Astra satelliet uit.

  Naast de wedstrijd van het Nederlands elftal zijn ook de wedstrijden Argentinië – Zuid Korea (17 juni), Spanje – Honduras (21 juni) en Slowakije – Italië (24 juni) via dit CanalSat 3D-kanaal te bekijken. Het Franse commerciële televisiestation TF1 gaat tijdens het WK voetbal via vijf televisieaanbieders in Frankrijk op een tijdelijk 3D-kanaal ook vijf WK-voetbalwedstrijden uitzenden. Het gaat hier om de openingswedstrijd en diverse wedstrijden later in het kampioenschap, waaronder de finalewedstrijd. TF1 3D is ook via de Franse televisieaanbieder CanalSat, die onder andere uitzendt via de Astra1 satelliet, te bekijken. Beide 3D-kanalen zullen overigens gecodeerd worden uitgezonden. Een geschikt abonnement voor televisieaanbieder CanalSat is dus nodig. Deze zijn in Nederland niet via officiële kanalen afneembaar.

  WK voetbal3D3D-TVNederlands elftalCanalSatTF1

  Reacties

 1. TV-TIP Bennie Stout

  Bennie Stout
  NPO 3 om 09:05 uur
  1930. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakte trapauto, zet Benjamin 'Bennie' Stout de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuis komt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje… en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naar toe wil.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Zappen.blog.nl