1. Nieuws

  WK-duel Nederland – Denemarken in 3D op Astra satelliet

  Bezitters van 3D-televisies die de Nederlandse voetballers driedimensionaal willen bekijken zijn aangewezen op satellietontvangst. Ook moet men een abonnement zien af te sluiten voor de Franse televisieaanbieder CanalSat.
  Jarco Kriek
  8 juni 2010
  comments 0
  WK-duel Nederland – Denemarken in 3D op Astra satelliet

  De spelers van het Nederlands elftal zijn op 14 juni toch in 3D in Europa te zien. De Franse televisieaanbieder CanalSat zendt via een tijdelijk 3D-kanaal de eerste groepswedstrijd van het Nederlands voetbalelftal live via de Astra satelliet uit.

  Naast de wedstrijd van het Nederlands elftal zijn ook de wedstrijden Argentinië – Zuid Korea (17 juni), Spanje – Honduras (21 juni) en Slowakije – Italië (24 juni) via dit CanalSat 3D-kanaal te bekijken. Het Franse commerciële televisiestation TF1 gaat tijdens het WK voetbal via vijf televisieaanbieders in Frankrijk op een tijdelijk 3D-kanaal ook vijf WK-voetbalwedstrijden uitzenden. Het gaat hier om de openingswedstrijd en diverse wedstrijden later in het kampioenschap, waaronder de finalewedstrijd. TF1 3D is ook via de Franse televisieaanbieder CanalSat, die onder andere uitzendt via de Astra1 satelliet, te bekijken. Beide 3D-kanalen zullen overigens gecodeerd worden uitgezonden. Een geschikt abonnement voor televisieaanbieder CanalSat is dus nodig. Deze zijn in Nederland niet via officiële kanalen afneembaar.

  WK voetbal3D3D-TVNederlands elftalCanalSatTF1

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl