1. Nieuws

  WK-kwalificatie interland Zweden – Nederland op tv en radio

  Het Nederlands Elftal begint aan de strijd om zich te kwalificeren voor het WK voetbal 2018. De interland Zweden – Nederland is live bij de NPO te volgen.
  Jarco Kriek
  6 september 2016
  comments 0
  WK-kwalificatie interland Zweden – Nederland op tv en radio

  Het Nederlands Elftal begint aan de strijd om zich te kwalificeren voor het WK voetbal 2018. De interland Zweden – Nederland is live bij de NPO op tv, radio en internet te volgen.


  De voorbeschouwing van Zweden – Nederland begint om 20.00 uur op NPO 3. De aftrap is drie kwartier later om 20.45 uur. Op de radio is de wedstrijd live en integraal op nieuws- en sportzender NPO Radio 1 te beluisteren. Zweden – Nederland is via internet op nos.nl te bekijken en beluisteren. Voor Nederland is de ontmoeting tegen Zweden direct van groot belang. Er heerst onrust binnen voetbalbond KNVB. Mede hierdoor staat de positie van bondscoach Danny Blind onder druk.

  NederlandZwedenWKvoetbalRuslandNOSNPOpublieke omroepNPO 3NPO3Nederlands ElftalOranjevoetbalNederlandTsjechiëEKvoetbalFrankrijkNPO Radio 1internetFMetherDABDAB_DAB plus

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl