1. Nieuws

  WK oefenwedstrijd Nederland–Ecuador live op SBS6

  In aanloop naar het WK voetbal in Brazilië speelt het Nederlands Elftal drie oefenwedstrijden. In het eerste oefenduel treedt Nederland tegen Ecuador aan.
  Jarco Kriek
  17 mei 2014
  comments 0
  WK oefenwedstrijd Nederland–Ecuador live op SBS6

  In aanloop naar het WK voetbal in Brazilië speelt het Nederlands Elftal drie oefenwedstrijden. In het eerste oefenduel treedt Nederland tegen Ecuador aan. De wedstrijd is live op SBS6 te zien.

  Oranje speelt de drie oefenwedstrijden allen in Nederland. De Amsterdam ArenA is op zaterdag 17 mei het strijdtoneel van de wedstrijd tegen Ecuador. SBS6 begint om 19.50 uur met de live-uitzending. Mario Been en Ruud Gullit zijn analisten van dienst en geven voor, tijdens en na de wedstrijd hun mening over het spel van het Nederlands Elftal. In de studio is Jan Joost van Gangelen de presentator en het commentaar bij de wedstrijd wordt door Leo Oldenburger geleverd. SBS6 zendt ook de overige twee oefenduels van Oranje uit. Op zaterdag 31 mei is Ghana de tegenstander in de Rotterdamse Kuip en op woensdag 4 juni is de uitzwaaiwedstrijd in de Amsterdam ArenA tegen Wales.

  Radio 1

  Via de radio zijn de drie oefenwedstrijden via nieuwszender NPO Radio 1 live te volgen. Het commentaar wordt door Jack van Gelder en Ronald van der Geer geleverd. Radio 1 is in Nederland via kabel, IPTV, satelliet, Digitenne, FM en DAB+ te beluisteren.

  SBS 6SBS6Nederlands ElftalOranjeNederlandEcuadorGhanaWalesRadio 1NPOnieuwszenderBraziliëRio de Janeiro

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Safe

  Safe
  Veronica om 20:30 uur
  Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, staat voormalig politieagent Luke Wright (Jason Statham) haar terzijde. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit is van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico’s neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Het jonge meisje Mei (Catherine Chan) beschikt over een bijzondere gave; ze heeft een onvoorstelbaar goed geheugen. Wanneer er een levensbelangrijke code opgeslagen wordt in haar geheugen, gaan de Russische en Chinese maffia achter haar aan. Die hebben maar één doel: de speciale code van het meisje om een kluis te kunnen openen. Wanneer ze weet te ontsnappen aan de keiharde criminelen, komt ze in aanraking met Luke Wright, een ex-politieagent die vanaf dan alles op alles zet om Mei te beschermen.