1. Nieuws

  WK-uitzwaaiwedstrijd Nederland – Wales live op SBS6

  De laatste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal voordat het naar Brazilië voor het WK voetbal vertrekt, is live op SBS6 te zien. De tegenstander is Wales.
  Jarco Kriek
  4 juni 2014
  comments 8
  WK-uitzwaaiwedstrijd Nederland – Wales live op SBS6
  Foto: ANP

  De laatste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal voordat het naar Brazilië voor het WK voetbal vertrekt, is live op SBS6 te zien. De tegenstander is Wales.

  De zogenaamde uitzwaaiwedstrijd begint om 20.30 uur in de Amsterdam ArenA. De uitzending op SBS6 begint echter al om 19.50 uur. In de studio in het voetbalstadion ontvangt presentator Jan Joost van Gangelen de analisten Ruud Gullit en Ronald de Boer. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Hans Kraay jr. verzorgt de interviews met bondscoach Louis van Gaal en Oranje-spelers rond het veld. Het is de zesde keer dat Nederland tegen Wales speelt. Alle wedstrijden werden door het Nederlands elftal gewonnen. De eerste wedstrijd van Nederland op het WK voetbal is op 13 juni tegen Spanje.

  Op tv, internet en radio

  De wedstrijd Nederland - Wales is in heel Nederland ook via internet via de website van SBS6 te bekijken. Nieuwszender Radio 1 doet op de radio integraal verslag van de voetbalwedstrijd. Radio 1 is in Nederland via FM en DAB+ in de ether te ontvangen. Daarnaast is de zender ook via Digitenne, IPTV, kabel en satelliet te ontvangen.

  Om vast in WK-sferen te komen maakte MEN TODAY een overzicht van de meest opmerkelijke WK-feiten.


  Timeline gemaakt door MEN TODAY

  SBS6oefenwedstrijdtvtelevisieinternetNederlandWalesAmsterdamArenaLouis van GaalRadio 1Radio BrasilWKvoetbalBraziliëRio de JaneiroNederlands ElftalOranje

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl