1. Nieuws

  Wolfsburg – PSV live op tv, radio en internet

  SBS6 en Sport1 zenden de Champions League-wedstrijd Wolfsburg – PSV live uit. De wedstrijd is op internet via Nu.nl te bekijken. Radioluisteraars kunnen op NPO Radio 1 afstemmen.
  Jarco Kriek
  21 oktober 2015
  comments 10
  Wolfsburg – PSV live op tv, radio en internet

  SBS6 en Sport1 zenden de Champions League-wedstrijd Wolfsburg – PSV live uit. De wedstrijd is op internet via Nu.nl te bekijken. Radioluisteraars kunnen op NPO Radio 1 afstemmen.


  SBS6 begint de voorbeschouwing van Wolfsburg – PSV om 20.00 uur. De aftrap vindt om 20.45 uur plaats. Aansluitend is een nabeschouwing en zijn ruime samenvattingen van de overige gespeelde Champions League-wedstrijden te zien. SBS6 heeft sinds dit seizoen voor drie jaar de uitzendrechten van de Champions League voor het open net in Nederland. De uitzendrechten voor betaalzenders is in handen van Sport1. Naast Wolfsburg – PSV zendt Sport1 ook diverse andere gelijktijdig gespeelde wedstrijden via meerdere lineaire tv-kanalen live uit.

  Nu.nl en Sport1 GO

  Op internet is Wolfsburg – PSV live via Nu.nl te volgen. Abonnees van Sport1 kunnen deze – en andere wedstrijden – ook via Sport1 GO bekijken. In verband met uitzendrechten wordt bij online verspreiding van de Champions League van de geoblocking-techniek gebruikt. Dat betekent dat men alleen in Nederland via Nu.nl en Sport1 GO online naar deze wedstrijd kan kijken. Radioluisteraars kunnen het Champions League-voetbal live via NPO Radio 1 volgen. De uitzending van NOS Langs de lijn begint om 20.30 uur.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaSport1PSVWolfsburgopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl