1. Nieuws

  Wolfsburg – PSV live op tv, radio en internet

  SBS6 en Sport1 zenden de Champions League-wedstrijd Wolfsburg – PSV live uit. De wedstrijd is op internet via Nu.nl te bekijken. Radioluisteraars kunnen op NPO Radio 1 afstemmen.
  Jarco Kriek
  21 oktober 2015
  comments 10
  Wolfsburg – PSV live op tv, radio en internet

  SBS6 en Sport1 zenden de Champions League-wedstrijd Wolfsburg – PSV live uit. De wedstrijd is op internet via Nu.nl te bekijken. Radioluisteraars kunnen op NPO Radio 1 afstemmen.


  SBS6 begint de voorbeschouwing van Wolfsburg – PSV om 20.00 uur. De aftrap vindt om 20.45 uur plaats. Aansluitend is een nabeschouwing en zijn ruime samenvattingen van de overige gespeelde Champions League-wedstrijden te zien. SBS6 heeft sinds dit seizoen voor drie jaar de uitzendrechten van de Champions League voor het open net in Nederland. De uitzendrechten voor betaalzenders is in handen van Sport1. Naast Wolfsburg – PSV zendt Sport1 ook diverse andere gelijktijdig gespeelde wedstrijden via meerdere lineaire tv-kanalen live uit.

  Nu.nl en Sport1 GO

  Op internet is Wolfsburg – PSV live via Nu.nl te volgen. Abonnees van Sport1 kunnen deze – en andere wedstrijden – ook via Sport1 GO bekijken. In verband met uitzendrechten wordt bij online verspreiding van de Champions League van de geoblocking-techniek gebruikt. Dat betekent dat men alleen in Nederland via Nu.nl en Sport1 GO online naar deze wedstrijd kan kijken. Radioluisteraars kunnen het Champions League-voetbal live via NPO Radio 1 volgen. De uitzending van NOS Langs de lijn begint om 20.30 uur.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaSport1PSVWolfsburgopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Feest Special

  Feest Special
  24Kitchen om 18:30 uur
  Het is feest want 24Kitchen bestaat 5 jaar! Miljuschka en Danny laten je graag zien hoe je ons meest populaire recept maakt; appeltaart!

  Zappen.blog.nl