1. Nieuws

  Wolfsburg – PSV live op tv, radio en internet

  SBS6 en Sport1 zenden de Champions League-wedstrijd Wolfsburg – PSV live uit. De wedstrijd is op internet via Nu.nl te bekijken. Radioluisteraars kunnen op NPO Radio 1 afstemmen.
  Jarco Kriek
  21 oktober 2015
  comments 10
  Wolfsburg – PSV live op tv, radio en internet

  SBS6 en Sport1 zenden de Champions League-wedstrijd Wolfsburg – PSV live uit. De wedstrijd is op internet via Nu.nl te bekijken. Radioluisteraars kunnen op NPO Radio 1 afstemmen.


  SBS6 begint de voorbeschouwing van Wolfsburg – PSV om 20.00 uur. De aftrap vindt om 20.45 uur plaats. Aansluitend is een nabeschouwing en zijn ruime samenvattingen van de overige gespeelde Champions League-wedstrijden te zien. SBS6 heeft sinds dit seizoen voor drie jaar de uitzendrechten van de Champions League voor het open net in Nederland. De uitzendrechten voor betaalzenders is in handen van Sport1. Naast Wolfsburg – PSV zendt Sport1 ook diverse andere gelijktijdig gespeelde wedstrijden via meerdere lineaire tv-kanalen live uit.

  Nu.nl en Sport1 GO

  Op internet is Wolfsburg – PSV live via Nu.nl te volgen. Abonnees van Sport1 kunnen deze – en andere wedstrijden – ook via Sport1 GO bekijken. In verband met uitzendrechten wordt bij online verspreiding van de Champions League van de geoblocking-techniek gebruikt. Dat betekent dat men alleen in Nederland via Nu.nl en Sport1 GO online naar deze wedstrijd kan kijken. Radioluisteraars kunnen het Champions League-voetbal live via NPO Radio 1 volgen. De uitzending van NOS Langs de lijn begint om 20.30 uur.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaSport1PSVWolfsburgopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP What Women Want

  What Women Want
  RTL 8 om 20:29 uur
  Nick Marshall (Mel Gibson) is een echte macho en iedereen zal dat beamen. De enige die daar geen last van heeft, is Nick zelf. Het komt hem juist goed van pas in zijn werk, waar hij via reclames vol babes allerlei producten aan de man brengt. Op de zaak komt een hoge positie vrij en volgens Nick is die baan voor hem. De baan gaat echter naar een vrouw (Helen Hunt) en Nick zet het op een zuipen. Daardoor krijgt hij een ongeluk met gevolgen: hij kan ineens de gedachten van vrouwen horen.

  Zappen.blog.nl