Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Zaak Els Borst bij RTL Late Night en Opsporing verzocht

    Dinsdagavond is er veel aandacht op televisie voor het nog altijd onopgeloste misdrijf op voormalig minister Els Borst. Opsporing verzocht en RTL Late Night gaan er uitgebreid op in.
    Jan-Hein Visser
    7 oktober 2014
    comments 3
    Zaak Els Borst bij RTL Late Night en Opsporing verzocht
    Foto: ANP
    Dinsdagavond is er veel aandacht op televisie voor het nog altijd onopgeloste misdrijf op voormalig minister Els Borst. Opsporing verzocht en RTL Late Night gaan er uitgebreid op in.

    Naast aandacht voor de zaak rondom de bedreigingen van de familie De Mol, waarover al meer dan vierhonderd tips binnenkwamen, heeft Opsporing verzocht dinsdagavond ook weer aandacht voor de zaak Borst. Er worden nog altijd getuigen gezocht want sinds februari is het rechercheteam weinig verder gekomen in de zaak. De uitzending is om 20.30 uur op NPO 1 te volgen.

    Peter R. de Vries denkt spoor te hebben

    Dat Els Borst begin dit jaar door een misdrijf om het leven kwam, staat vast, maar nog altijd zijn er geen verdachten in beeld. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries denkt aanwijzingen te hebben waar de verdachte zich ophoudt. Hij doet daarover op dezelfde avond onthullingen als stamgast van Humberto Tan in RTL Late Night, 22.30 uur op RTL 4.
    RTL Late NightPeter R. de VriesEls BorstOpsporing Verzocht

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:23 uur
    Voor veel mensen bestaat dance-act 2 Brothers on the 4th Floor uit zangeres Des-Ray en rapper D-Rock, maar hoe zit het dan met die ‘twee broers’? In 90’s Dance zien we de geschiedenis van deze hitmachine, die flink scoorde met o.a. Dreams en Never Alone. Broers Bobby en Martin Boer vertellen hoe ze hun eerste hit scoorden, maar eigenlijk helemaal geen zin hadden in alle aandacht die daarbij hoorde. Het duo ronselde twee frisse gezichten voor de populaire dance-act, terwijl de ze achter de schermen muziek bleven maken.

    TV-TIP Het Jachtseizoen

    Het Jachtseizoen
    SBS6 om 20:30 uur
    Het jachtseizoen is weer geopend! De mannen van StukTV achtervolgen een nieuwe lichting BN’ers, die in een oranje overall proberen te ontkomen. Het levert spannende taferelen op, maar het is vooral de chemie tussen de voortvluchtigen die op de lachspieren werkt. Dit seizoen zien we al een paar potentiële pareltjes, met duo’s als Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Bridget Maasland en Richard Groenendijk én Wolter Kroes en John de Bever. Zijn hun ontsnappingsplannen wel echt waterdicht?

    Interview