1. Nieuws

  Zeezender Veronica herleeft in KRO Reünie

  Radioliefhebbers moeten zondag 23 februari in de agenda omcirkelen. Dan besteedt het KRO-programma De reünie aandacht aan de legendarische zeezender Radio Veronica.
  Jarco Kriek
  23 februari 2014
  comments 11
  Zeezender Veronica herleeft in KRO Reünie
  Radioliefhebbers moeten zondag 23 februari in de agenda omcirkelen. Dan besteedt het KRO-programma De reünie aandacht aan de legendarische zeezender Radio Veronica.

  Programmamaker Rob Kamphues keert met een aantal medewerkers van Radio Veronica terug naar 1974. Op 31 augustus van dit jaar viel het doek voor de populaire zeezender. Het is dit jaar veertig jaar geleden dat Radio Veronica door aangescherpte regelgeving door de overheid uit de lucht werd gehaald. De zeezender nam weliswaar zelf het besluit om te stoppen, maar doorgaan was door een wetswijziging geen optie meer. 

  Jongensboek

  Het leven aan boord van de zeezender wordt door oud-medewerkers omschreven als een jongensboek. Ze geven in het tv-programma De reünie een korte blik in dit jongensboek. Het wordt een bijzondere aflevering boordevol herinneringen aan een bewogen periode. Zo krijgt de kijker een kijkje op het landgoed van dj Lex Harding. En Tom Mulder laat zien hoe het hem vergaat na zijn hersenbloeding in 2004. De enige vrouw uit het midden, Tineke de Nooij, heeft nog altijd een eigen radioprogramma.
  Veronicazeezenderradio Veronica192TVKRODe ReünieNederland 1Nederland1publieke omroepNPOradio

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Voorbeschouwing

  UEFA Europa League Voorbeschouwing
  RTL 7 om 18:00 uur
  Europese topclubs nemen het tegen elkaar op in de UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en is een garantie op memorabele wedstrijden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP La Famiglia

  La Famiglia
  NPO 1 om 20:30 uur
  De familie Esposito runt een gezellig Italiaans restaurant in Lingedijk. Alhoewel een oerhollands dorp, worden hier de zaken op zijn Italiaans geregeld.

  Zappen.blog.nl