1. Nieuws

  Ziggo Dome ontvangt 2.222.222-ste bezoeker bij concert Bløf

  Een nieuwe mijlpaal voor muziektempel Ziggo Dome is tijdens het concert van de Zeeuwse popgroep Bløf bereikt. Het concert werd door de 2.222.222-ste bezoeker bijgewoond.
  Jarco Kriek
  14 december 2014
  comments 0
  Ziggo Dome ontvangt 2.222.222-ste bezoeker bij concert Bløf

  Een nieuwe mijlpaal voor muziektempel Ziggo Dome is tijdens het concert van de Zeeuwse popgroep Bløf bereikt. Het concert werd door de 2.222.222-ste bezoeker bijgewoond.


  De twee nietsvermoedende bezoekers werden voor aanvang van het concert verrast. Ze mochten voor aanvang van het concert van Bløf backstage. Ook mochten ze het concert vanuit het VIP-gedeelte van het Ziggo Dome bijwonen. Het concert van Bløf kreeg een bijzonder tintje toen tijdens de toegift de terminaal zieke The Scene-zanger Thé Lau de bühne op kwam. Samen met Bløf zong hij zijn hit Iedereen is van de wereld. Het concert werd bijgewoond door koning Willem Alexander en koningin Maxima.

  Nieuwe mijlpalen Ziggo Dome in het verschiet

  Danny Damman – directeur commerciële zaken Ziggo Dome – is trots: "Dat wij deze mijlpaal hebben bereikt, is voor ons bijzonder. Wederom worden onze verwachtingen overtroffen. Wij danken dan ook alle organisatoren en artiesten, maar ook de fans die de Ziggo Dome wellicht al twee of drie keer hebben bezocht om concerten of overige evenementen te komen bewonderen. Voor de bezoekers die vandaag in het zonnetje zijn gezet, maar natuurlijk ook voor de bezoeker in het algemeen, willen wij gedenkwaardige momenten creëren. Ook volgend jaar zullen wij daar keihard ons best voor doen, om die verbinding tussen fans en artiesten zo optimaal mogelijk te maken."

  Ziggo DomeZiggoBløfAmsterdamconcertconcertenkoning Willem-Alexanderkoningin MaximaThé LauIedereen is van de wereldZeelandpoppopgroep

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl