1. Nieuws

  Ziggo Dome ontvangt 2.222.222-ste bezoeker bij concert Bløf

  Een nieuwe mijlpaal voor muziektempel Ziggo Dome is tijdens het concert van de Zeeuwse popgroep Bløf bereikt. Het concert werd door de 2.222.222-ste bezoeker bijgewoond.
  Jarco Kriek
  14 december 2014
  comments 0
  Ziggo Dome ontvangt 2.222.222-ste bezoeker bij concert Bløf

  Een nieuwe mijlpaal voor muziektempel Ziggo Dome is tijdens het concert van de Zeeuwse popgroep Bløf bereikt. Het concert werd door de 2.222.222-ste bezoeker bijgewoond.


  De twee nietsvermoedende bezoekers werden voor aanvang van het concert verrast. Ze mochten voor aanvang van het concert van Bløf backstage. Ook mochten ze het concert vanuit het VIP-gedeelte van het Ziggo Dome bijwonen. Het concert van Bløf kreeg een bijzonder tintje toen tijdens de toegift de terminaal zieke The Scene-zanger Thé Lau de bühne op kwam. Samen met Bløf zong hij zijn hit Iedereen is van de wereld. Het concert werd bijgewoond door koning Willem Alexander en koningin Maxima.

  Nieuwe mijlpalen Ziggo Dome in het verschiet

  Danny Damman – directeur commerciële zaken Ziggo Dome – is trots: "Dat wij deze mijlpaal hebben bereikt, is voor ons bijzonder. Wederom worden onze verwachtingen overtroffen. Wij danken dan ook alle organisatoren en artiesten, maar ook de fans die de Ziggo Dome wellicht al twee of drie keer hebben bezocht om concerten of overige evenementen te komen bewonderen. Voor de bezoekers die vandaag in het zonnetje zijn gezet, maar natuurlijk ook voor de bezoeker in het algemeen, willen wij gedenkwaardige momenten creëren. Ook volgend jaar zullen wij daar keihard ons best voor doen, om die verbinding tussen fans en artiesten zo optimaal mogelijk te maken."

  Ziggo DomeZiggoBløfAmsterdamconcertconcertenkoning Willem-Alexanderkoningin MaximaThé LauIedereen is van de wereldZeelandpoppopgroep

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl