1. Nieuws

  Ziggo Dome ontvangt 2.222.222-ste bezoeker bij concert Bløf

  Een nieuwe mijlpaal voor muziektempel Ziggo Dome is tijdens het concert van de Zeeuwse popgroep Bløf bereikt. Het concert werd door de 2.222.222-ste bezoeker bijgewoond.
  Jarco Kriek
  14 december 2014
  comments 0
  Ziggo Dome ontvangt 2.222.222-ste bezoeker bij concert Bløf

  Een nieuwe mijlpaal voor muziektempel Ziggo Dome is tijdens het concert van de Zeeuwse popgroep Bløf bereikt. Het concert werd door de 2.222.222-ste bezoeker bijgewoond.


  De twee nietsvermoedende bezoekers werden voor aanvang van het concert verrast. Ze mochten voor aanvang van het concert van Bløf backstage. Ook mochten ze het concert vanuit het VIP-gedeelte van het Ziggo Dome bijwonen. Het concert van Bløf kreeg een bijzonder tintje toen tijdens de toegift de terminaal zieke The Scene-zanger Thé Lau de bühne op kwam. Samen met Bløf zong hij zijn hit Iedereen is van de wereld. Het concert werd bijgewoond door koning Willem Alexander en koningin Maxima.

  Nieuwe mijlpalen Ziggo Dome in het verschiet

  Danny Damman – directeur commerciële zaken Ziggo Dome – is trots: "Dat wij deze mijlpaal hebben bereikt, is voor ons bijzonder. Wederom worden onze verwachtingen overtroffen. Wij danken dan ook alle organisatoren en artiesten, maar ook de fans die de Ziggo Dome wellicht al twee of drie keer hebben bezocht om concerten of overige evenementen te komen bewonderen. Voor de bezoekers die vandaag in het zonnetje zijn gezet, maar natuurlijk ook voor de bezoeker in het algemeen, willen wij gedenkwaardige momenten creëren. Ook volgend jaar zullen wij daar keihard ons best voor doen, om die verbinding tussen fans en artiesten zo optimaal mogelijk te maken."

  Ziggo DomeZiggoBløfAmsterdamconcertconcertenkoning Willem-Alexanderkoningin MaximaThé LauIedereen is van de wereldZeelandpoppopgroep

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit