1. Nieuws

    Ziggo-eigenaar koopt weer kabelbedrijf

    Ziggo-eigenaar Liberty Global is betrokken bij de overname van het Amerikaanse kabelbedrijf Time Warner. Dit kabelbedrijf wordt overgenomen door Charter Communications.
    Jarco Kriek
    27 mei 2015
    comments 13
    Ziggo-eigenaar koopt weer kabelbedrijf
    Foto: ANP

    Ziggo-eigenaar Liberty Global is betrokken bij de overname van het Amerikaanse kabelbedrijf Time Warner. Dit kabelbedrijf wordt overgenomen door Charter Communications.


    Liberty Global van de Amerikaanse mediatycoon John Malone bezit 25,7 procent van de aandelen van Charter Communications en is hiermee grootaandeelhouder. Charter Communications heeft de rivalenstrijd om Time Warner Cable van het Franse kabelbedrijf Altice gewonnen. Het betaalt hiervoor wel 55 miljard dollar. Charter Communications neemt Time Warner Cable deels in contanten en aandelen over. De overname moet nog wel door de Amerikaanse autoriteit goedgekeurd worden.

    ZiggoUPCLiberty GlobalTime WarnerAmerikakabelkabelbedrijfCharter CommunicationsJohn MaloneAlticePatrick Drahiovername

    Reacties

  1. TV-TIP The Challenge

    The Challenge
    RTL 4 om 17:00 uur
    Van ons mag presentator Kevin Brouwer zich de koning van de dagtelevisie noemen. Al jaren presenteert de Rotterdammer overdag het ene commerciële programma na het andere. The Challenge is de nieuwste show van Brouwer, waarin bedrijven zichzelf promoten aan de hand van allerlei uitdagingen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN BAD MOMS 2

      In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen van kerstmis tot een goed einde brengen. Deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders. Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn schitteren in het hilarische vervolg van Bad Moms. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP Maleficent

    Maleficent
    Net5 om 20:00 uur
    We kennen allemaal het sprookje van Doornroosje - denken we. In Maleficent krijgen we de waarheid te zien, waarin heel slim wordt ingespeeld op de bekende versie. Prinses Aurora wordt nog steeds vervloekt door Maleficent, maar we krijgen te zien dat die laatste daar een heel begrijpelijke reden voor heeft.