Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo en Pathé brengen Game of Thrones gratis naar bioscoop

    De slotaflevering van het zevende seizoen van het populaire Game of Thrones is maandag 28 augustus gratis in de bioscoop te bekijken. Dit komt door een samenwerking van Ziggo en bioscoopketen Pathé.
    Jarco Kriek
    22 augustus 2017
    comments 5
    Ziggo en Pathé brengen Game of Thrones gratis naar bioscoop
    Foto ANP

    Ziggo heeft de Nederlandse uitzendrechten van films en series van HBO exclusief in bezit. De slotaflevering van Game of Thrones is in zeven Nederlandse bioscopen van Pathé gratis te bekijken. De seizoensfinale van het zevende seizoen is langer dan normaal en duurt maar liefst 81 minuten. Naast de finale-aflevering zijn alle voorgaande afleveringen van het zevende seizoen vanaf 28 augustus ook in de huiskamers van Ziggo-klanten beschikbaar. Het gaat om reclamevrije vertoning waarvoor een geschikt Ziggo-abonnement in de vorm van Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL nodig is.

     

    Gratis bioscoopkaartje

    Pathé toont de slotaflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones in bioscopen in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Dit zijn steden waar Ziggo via de kabel diensten aanbiedt. De toegangskaarten zijn gratis en vanaf nu online te bestellen. Hierbij gelden enkele regels. Zo zijn de toegangskaarten naamsgebonden en niet overdraagbaar naar anderen. Tevens kan bij verdacht aankoopgedrag of doorverkoop tickets geannuleerd worden. Toegangskaarten zijn hier verkrijgbaar.

    Reacties

  1. TV-TIP RTL Autowereld

    RTL Autowereld
    RTL 7 om 17:30 uur
    Stéphane Kox is geen onbekende in autoland. De petrolhead scheurde de afgelopen jaren rond in verschillende race-klasses, reed zichzelf eind vorig jaar de geschiedenisboeken in als de eerste Nederlandse vrouw die een Formule 1-auto van jetje gaf én was voor Viaplay een jaar lang pitreporter. In RTL Autowereld duikt ze niet alleen in likke­baardend lekkere klassiekers, maar onderwerpt ze ook ­elektrisch blik aan een strenge test. Want rijdt zo’n strijkbout op wielen nou echt lekkerder dan een ­opgeblazen diesel?

    TV-TIP The Family

    The Family
    RTL 7 om 20:00 uur
    De New Yorkse maffiabaas Giovanni Manzoni (Robert De Niro) heeft een deal gesloten met de FBI. Hij en zijn gezin verhuizen in het kader van een getuigenbeschermingsprogramma onder een nieuwe naam naar een rustig plaatsje in Frankrijk. Daar blijkt al snel dat de Manzoni's het niet gemakkelijk vinden om hun oude leven los te laten.

    Interview