Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo en Vodafone informeren klanten over fusie

    Vodafone en Ziggo gaan in Nederland als VodafoneZiggo verder. Klanten van beide voormalig zelfstandige bedrijven worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de fusie.
    Jarco Kriek, Jan-Hein Visser
    10 januari 2017
    comments 9
    Ziggo en Vodafone informeren klanten over fusie
    Foto ANP

    Ziggo is inmiddels al begonnen met het via e-mail versturen van persoonlijke berichten aan klanten over de fusie van Vodafone en Ziggo. Hieruit wordt duidelijk dat ook Vodafone dit op korte termijn gaat doen. Wanneer men abonnementen bij beide bedrijven afneemt, krijgt men dus van beide een persoonlijk schrijven over het samengaan van de bedrijven. Zoals Totaal TV al eerder meldde, merken klanten voorlopig weinig van de fusie. De merknamen Vodafone en Ziggo blijven bestaan. De diensten die nu door klanten worden afgenomen, worden voorlopig onder dezelfde naam en in ongewijzigde vorm geleverd.

     

    Krachtige combinatie

    Ziggo laat klanten weten dat VodafoneZiggo een krachtige combinatie is waarbij de bedrijven zich – net als een goede relatie – aanvullen. Daarbij heeft Vodafone het grootste mobiele 4G-netwerk in de wereld. Ziggo heeft in Nederland het beste en grootste kabelnetwerk. Samen zorgt dit voor een combinatie waarmee men zowel mobiel als vast bellen, internetten en tv binnen handbereik heeft. Hoewel Ziggo in het schrijven aan klanten niet op de toekomst vooruitloopt, is de verwachting dat VodafoneZiggo later dit jaar met gebundelde quad play-abonnementen op de markt komt waarbij mobiele en vaste diensten geleverd gaan worden.

     

    VodafoneZiggoVodafoneZiggofusiejoint venturemobielvastnetwerk4Gkabelquad play

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview