Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo Mobiel levert nu ook smartphone

    Abonnementen op Ziggo Mobiel kunnen door een samenwerking tussen Ziggo en Phone House nu ook met een smartphone geleverd worden. Ziggo blijft ook sim-only abonnementen leveren.
    Jarco Kriek
    1 juli 2014
    comments 2
    Ziggo Mobiel levert nu ook smartphone

    Abonnementen op Ziggo Mobiel kunnen door een samenwerking tussen Ziggo en Phone House nu ook met een smartphone geleverd worden. Ziggo blijft ook sim-only abonnementen leveren.

    Het aanbod van Ziggo Mobiel is vanaf 1 juli met het leveren van diverse smartphones uitgebreid. Het gaat hierbij om de LG L40, de Samsung Galaxy Trend, de Sony Z1 en de Samsung S5. Deze kunnen afhankelijk van het toestel voor een prijs tussen de 89 en 619 euro geleverd worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze toestellen voor een vast bedrag af te nemen. Ziggo heeft hiervoor een exclusieve samenwerking met Phone House opgezet. Klanten van Ziggo kunnen in de ruim tweehonderd winkels van Phone House terecht om een Ziggo Mobiel-abonnement met of zonder smartphone af te sluiten. Daarbij krijgen Ziggo-klanten enkele voordelen waaronder dertig procent korting op accessoires en drie maanden gratis verzekering.

    Mobiel belangrijk voor Ziggo

    Op 18 juni jongstleden heeft Ziggo zijn mogelijkheden voor Ziggo Mobiel uitgebreid met een goedkope bundel voor klanten die niet heel veel bellen en sms'en. Daarnaast kunnen klanten met de meest uitgebreide bundel nu onbeperkt bellen en sms'en. Bij alle abonnementen kan men met vier apparaten onbeperkt internetten via 1,2 miljoen Wifispots en daarmee besparen op de databundel. Tevens betaalt de klant alleen voor de seconden die hij echt verbruikt heeft en is hij altijd flexibel met een maandabonnement. Mobiel vormt een belangrijk onderdeel van de nieuwe strategie van Ziggo waarbij men klanten binnen Nederland op elk scherm en op elke plaats dezelfde beleving als in de huiskamer wil bieden.

    ZiggoZiggo MobielinternetmobieltelefoonWifispotsPhone Housesim-only

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview