Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo ondersteunt voedselbanken

    De Nederlandse voedselbanken hebben van Ziggo een donatie van vijfenzeventigduizend euro ontvangen. De medewerkers van het kabelbedrijf kozen zelf de voedselbanken als goede doel.
    Jarco Kriek
    21 mei 2014
    comments 6
    Ziggo ondersteunt voedselbanken

    De Nederlandse voedselbanken hebben van Ziggo een donatie van vijfenzeventigduizend euro ontvangen. De medewerkers van het kabelbedrijf kozen zelf de voedselbanken als goede doel.

    Elk jaar kiezen Ziggo-medewerkers een goed doel dat financiële steun goed kan gebruiken. Als goede doel van 2013 werd Voedselbanken Nederland gekozen. Voorzitter Leo Wijnbelt van deze organisatie was blij verrast toen hij uit handen van Ziggo CEO René Obermann een cheque van vijfenzeventigduizend euro kreeg overhandigd. Voedselbanken in Nederland voorzien bijna honderdduizend gezinnen wekelijks van voedselpakketten. "Dit is een enorme opsteker voor ons. We zijn met alle 8.300 vrijwilligers dagelijks keihard aan het werk om goed voedsel in te zamelen voor onze klanten. We investeren momenteel veel in voedselveiligheid en zullen in overleg met de leden van Voedselbanken Nederland een goede bestemming aan deze bijdrage van Ziggo te geven", aldus Wijnbelt.

    ZiggovoedselbankVoedselbanken Nederlanddonatiegoed doel

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview