1. Nieuws

  Ziggo Sport scoort met El Clásico Real Madrid – Barcelona

  Ziggo-klanten weten een week na het begin van Ziggo Sport het nieuwe – voor hen gratis – sportkanaal goed te vinden. De kijkcijfers piekten zaterdagavond naar vierhonderdduizend.
  Jarco Kriek
  22 november 2015
  comments 13
  Ziggo Sport scoort met El Clásico Real Madrid – Barcelona

  Ziggo-klanten weten een week na het begin van Ziggo Sport het nieuwe – voor hen gratis – sportkanaal goed te vinden. Kijkcijfers piekten zaterdagavond naar meer dan vierhonderdduizend.


  Het affiche van de zaterdagavond op Ziggo Sport was heel aantrekkelijk. De Spaanse voetbalklassieker Real Madrid – Barcelona werd aan de kijkers voorgeschoteld. Stichting Kijkonderzoek (SKO) begon afgelopen donderdag pas met het publiceren van de kijkcijfers van Ziggo Sport. Het eerste echte kijk-ijkpunt van Ziggo Sport was echter deze Spaanse voetbalwedstrijd. Ondanks enkele technische tegenslagen, keken er uiteindelijk toch 403.000 voetballiefhebbers naar de wedstrijd. Het was goed voor een marktaandeel van 7,4 procent. Daarmee is Ziggo Sport één van de best bekeken sportzenders van Nederland.

  Ziggo Sport Totaal

  De voetbalwedstrijd kon daarnaast bij andere aanbieders via betaalzender Ziggo Sport Totaal bekeken worden. De kijkcijfers van de live-verslaggeving van het betaalkanaal Ziggo Sport Select zijn nog niet bekend.

  Ziggo SportZiggoZiggo Sport TotaalEl ClásicoEl ClasicoReal MadridFC BarcelonaonlineinternetOTTvoetbalvoetbalwedstrijdSpanjesatellietAstra1SESUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit