1. Nieuws

  Ziggo Sport scoort met El Clásico Real Madrid – Barcelona

  Ziggo-klanten weten een week na het begin van Ziggo Sport het nieuwe – voor hen gratis – sportkanaal goed te vinden. De kijkcijfers piekten zaterdagavond naar vierhonderdduizend.
  Jarco Kriek
  22 november 2015
  comments 13
  Ziggo Sport scoort met El Clásico Real Madrid – Barcelona

  Ziggo-klanten weten een week na het begin van Ziggo Sport het nieuwe – voor hen gratis – sportkanaal goed te vinden. Kijkcijfers piekten zaterdagavond naar meer dan vierhonderdduizend.


  Het affiche van de zaterdagavond op Ziggo Sport was heel aantrekkelijk. De Spaanse voetbalklassieker Real Madrid – Barcelona werd aan de kijkers voorgeschoteld. Stichting Kijkonderzoek (SKO) begon afgelopen donderdag pas met het publiceren van de kijkcijfers van Ziggo Sport. Het eerste echte kijk-ijkpunt van Ziggo Sport was echter deze Spaanse voetbalwedstrijd. Ondanks enkele technische tegenslagen, keken er uiteindelijk toch 403.000 voetballiefhebbers naar de wedstrijd. Het was goed voor een marktaandeel van 7,4 procent. Daarmee is Ziggo Sport één van de best bekeken sportzenders van Nederland.

  Ziggo Sport Totaal

  De voetbalwedstrijd kon daarnaast bij andere aanbieders via betaalzender Ziggo Sport Totaal bekeken worden. De kijkcijfers van de live-verslaggeving van het betaalkanaal Ziggo Sport Select zijn nog niet bekend.

  Ziggo SportZiggoZiggo Sport TotaalEl ClásicoEl ClasicoReal MadridFC BarcelonaonlineinternetOTTvoetbalvoetbalwedstrijdSpanjesatellietAstra1SESUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl