1. Nieuws

  Ziggo Sport scoort met El Clásico Real Madrid – Barcelona

  Ziggo-klanten weten een week na het begin van Ziggo Sport het nieuwe – voor hen gratis – sportkanaal goed te vinden. De kijkcijfers piekten zaterdagavond naar vierhonderdduizend.
  Jarco Kriek
  22 november 2015
  comments 13
  Ziggo Sport scoort met El Clásico Real Madrid – Barcelona

  Ziggo-klanten weten een week na het begin van Ziggo Sport het nieuwe – voor hen gratis – sportkanaal goed te vinden. Kijkcijfers piekten zaterdagavond naar meer dan vierhonderdduizend.


  Het affiche van de zaterdagavond op Ziggo Sport was heel aantrekkelijk. De Spaanse voetbalklassieker Real Madrid – Barcelona werd aan de kijkers voorgeschoteld. Stichting Kijkonderzoek (SKO) begon afgelopen donderdag pas met het publiceren van de kijkcijfers van Ziggo Sport. Het eerste echte kijk-ijkpunt van Ziggo Sport was echter deze Spaanse voetbalwedstrijd. Ondanks enkele technische tegenslagen, keken er uiteindelijk toch 403.000 voetballiefhebbers naar de wedstrijd. Het was goed voor een marktaandeel van 7,4 procent. Daarmee is Ziggo Sport één van de best bekeken sportzenders van Nederland.

  Ziggo Sport Totaal

  De voetbalwedstrijd kon daarnaast bij andere aanbieders via betaalzender Ziggo Sport Totaal bekeken worden. De kijkcijfers van de live-verslaggeving van het betaalkanaal Ziggo Sport Select zijn nog niet bekend.

  Ziggo SportZiggoZiggo Sport TotaalEl ClásicoEl ClasicoReal MadridFC BarcelonaonlineinternetOTTvoetbalvoetbalwedstrijdSpanjesatellietAstra1SESUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP G.I. Joe: The Rise of Cobra

  G.I. Joe: The Rise of Cobra
  RTL 7 om 20:30 uur
  Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. Joe team met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Trust

  Trust
  SBS9 om 20:30 uur
  De familie Cameron is het perfecte voorbeeld van een gelukkig gezin. Alles loopt voorspoedig tot het moment dat de veertien jaar oude Annie (Liana Liberato) haar eerste vriendje Charlie leert kennen via internet. Na maanden van onschuldig communiceren via het web besluit Annie, in een weekend dat ze alleen thuis is, af te spreken met Charlie. Dan komt ze er op een afschuwelijke manier achter dat Charlie (Chris Henry Coffey) niet is wie hij aanvankelijk leek te zijn. Geschokt door wat hun dochter aangedaan is, gaan Annies ouders (Clive Owen en Catherine Keener) de strijd aan om hun dochter in het reine te laten komen met wat er gebeurd is.

  Zappen.blog.nl