1. Nieuws

    Ziggo Sport Totaal-kanalen voor Ziggo-klanten open

    Ziggo-klanten kunnen dit weekend naar de Ziggo Sport Totaal-kanalen Racing, Extra 1 en Extra 2 kijken. Normaal zijn deze kanalen met een Ziggo Sport Totaal-abonnement te bekijken.
    Jarco Kriek
    28 mei 2016
    comments 8
    Ziggo Sport Totaal-kanalen voor Ziggo-klanten open
    Foto: ANP

    Ziggo-klanten kunnen dit weekend naar de Ziggo Sport Totaal-kanalen Racing, Extra 1 en Extra 2 kijken. Normaal zijn deze kanalen alleen met een Ziggo Sport Totaal-abonnement te bekijken.


    Reden voor het tijdelijk openzetten van deze sportkanalen is de Formule 1-race van Monaco. In Nederland heerst een Formule 1-gekte nadat Max Verstappen als eerste Nederlander twee weken geleden in Barcelona een Formule 1-race won.

    Kwalificatie en extra cameraposities

    Ziggo-klanten kunnen sinds november al naar Ziggo Sport Kanaal 14 in het digitale basispakket kijken. Dit kanaal is vrijwel gelijk aan het hoofdkanaal Select van Ziggo Sport Totaal. Door het openzetten van de kanalen Racing, Extra 1 en Extra 2 kunnen Ziggo-klanten naast de race in Monaco ook naar de kwalificatie kijken. Tijdens de race zijn daarnaast ook drie verschillende cameraposities via de drie kanalen te bekijken die dit weekend worden opengezet. Ziggo heeft klanten via een email op de hoogte van deze actie gebracht.

    ZiggoZiggo SportFormule 1Formule1F1Ziggo Sport Kanaal 14Ziggo Sport Totaalbetaalzenderonlinelineairnon-lineairnon lineairOTTover the topuitzendrechten

    Reacties

  1. TV-TIP WK wielrennen op de weg

    WK wielrennen op de weg
    NPO 1 om 13:10 uur
    Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD TOP OF THE LAKE: CHINA GIRL

      Lumière brengt Top of the Lake: China Girl, het tweede seizoen met Elisabeth Moss en Nicole Kidman in de hoofdrollen. Detective Robin Griffin keert naar huis, maar al snel verdwijnt de rust in Sidney wanneer het lichaam van een meisje aanspoelt. Totaal TV mag vijf keer de dvd van deze misdaadserie weggeven.

    TV-TIP vtwonen

    vtwonen
    SBS6 om 19:30 uur
    Shabaka en Alicia hebben de afgelopen vijf jaar niks veranderd in hun interieur. Ze missen de warmte, gezelligheid en persoonlijkheid in hun huis.