Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo voegt Netflix aan Horizon TV toe

    Bezitters van de Horizon TV mediabox van kabelbedrijf Ziggo kunnen nog voor het einde van dit jaar direct via deze tv-decoder de online videodienst Netflix gebruiken.
    Jarco Kriek
    14 september 2016
    comments 9
    Ziggo voegt Netflix aan Horizon TV toe
    Foto: ANP

    Ziggo-eigenaar Liberty Global en de Amerikaanse videodienst Netflix hebben een overeenkomst gesloten waardoor de videodienst wereldwijd via aanbieders van Liberty Global via een interactieve decoder beschikbaar komt. Kabelbedrijf Ziggo gaat in Nederland als eerste aanbieder binnen de Liberty Global-familie Netflix via de Horizon TV mediabox aanbieden. Ongeveer een miljoen Ziggo-klanten gebruikt op dit moment deze interactieve tv-decoder.

     

    Zelf abonnement Netflix afsluiten

    Ziggo-klanten dienen zelf bij Netflix een abonnement af te sluiten om direct via de Horizon TV mediabox onbeperkt naar films en series te kunnen kijken. Heeft men al een abonnement dan kan men de bestaande inloggegevens gebruiken. Mogelijk dat het op een later tijdstip mogelijk wordt om direct via Ziggo een abonnement bij Netflix af te sluiten. Ziggo is niet de eerste aanbieder in Nederland die Netflix direct via een eigen tv-decoder aanbiedt. KPN doet dit al langere tijd.

     

    ZiggoLiberty GlobalHorizonHorizon TVNetflixprijsverhogingklantenklantverliesabonneesonlineinternetvideodienstonbeperkt kijkenvideo on demandvodfilmsseriesChromecastAirplaytabletmediaspeler

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview