Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo waarschuwde voor probleem met emailadressen

    Ziggo heeft Cogas en Caiway ruim van tevoren gewaarschuwd voor de problemen die met emailadressen zouden kunnen ontstaan als de dienstverlening zou stoppen.
    Jarco Kriek
    30 oktober 2014
    comments 7
    Ziggo waarschuwde voor probleem met emailadressen

    Ziggo heeft Cogas en Caiway ruim van tevoren gewaarschuwd voor de problemen die met emailadressen zouden kunnen ontstaan als de dienstverlening zou stoppen.

    Er is in Twente grote onrust onder Cogas-klanten ontstaan na de aankondiging dat in de eerste maanden van 2015 het leveren van digitale diensten via de kabel via Ziggo stopt en door Caiway wordt overgenomen. Eén van de probleempunten is de afsluiting van het huidige Ziggo-emailadres. Door het groot aantal klachten hebben diverse gemeenten in Twente – die aandeelhouder van Cogas zijn – het standpunt ingenomen dat het huidige Ziggo-emailadres ook bij afname van digitale diensten via Caiway actief blijft.

    Cogas-soap gaat door

    Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar laat Totaal TV weten dat men Cogas en Caiway vroegtijdig heeft gewaarschuwd voor problemen die bij klanten kunnen ontstaan als de overeenkomst voor het leveren van digitale diensten door Ziggo wordt stopgezet. Het afsluiten van Ziggo emailadressen was daar één van. Ziggo ziet geen mogelijkheid om de emailadressen van huidige klanten in het Cogas-gebied langer actief te laten. Het emailaccount wordt afgesloten op de dag dat het abonnement wordt beëindigd. Net als alle andere internetaanbieders is het zonder aanpassingen technisch niet mogelijk voor Ziggo om emailadressen via andere aanbieders actief te laten blijven.

    ZiggoCogasCaiwayTwenteglasvezelkabelAlmeloWierdenemailemailadressendigitale dienstentvinternettelefoon

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview