1. Nieuws

  ‘Piratenzender’ TEAM FM via DAB+ te beluisteren

  De liefhebbers van Nederlandstalige muziek komen via het digitale radionetwerk DAB+ nog meer aan hun trekken. De ‘piratenzender’ TEAM FM krijgt namelijk vrijwel landelijke DAB+ dekking.
  Jarco Kriek
  5 november 2015
  comments 11
  ‘Piratenzender’ TEAM FM via DAB+ te beluisteren

  De liefhebbers van Nederlandstalige muziek komen via het digitale radionetwerk DAB+ nog meer aan hun trekken. De ‘piratenzender’ TEAM FM krijgt namelijk vrijwel landelijke DAB+ dekking via de frequentiemuxen die door Mobiele TV Nederland (MTVNL) worden geëxploiteerd.


  Via MTVNL zijn op dit moment de radiozenders Groot Nieuws Radio en Radio West te beluisteren. In een persbericht maakt TEAM FM bekend dat het eveneens via de DAB+ frequenties van MTVNL gaat uitzenden. Hierdoor krijgt de zender in grote delen van Nederland bereik in de ether. TEAM FM is nu alleen via internet en regionaal via het Ziggo-kabelnetwerk in Drenthe, Friesland, Groningen, Midden Nederland, Twente en Noordoostpolder te beluisteren. De radiozender verzorgt 24 uur per dag live-uitzendingen waarin regionale dj’s hun eigen streekmuziek aan de luisteraars laten horen. De huidige vrijwel landelijke dekking is mogelijk van tijdelijke aard. Wanneer MTVNL technisch de mogelijkheid heeft om regionale zenders van eigen aanvoersignaal te voorzien, wordt het uitzendgebied van TEAM FM tot noordoost-Nederland beperkt.

  DAB+ walhalla voor Nederlandstalige muziek

  Wie van Nederlandstalige muziek houdt, heeft een grote keuze via DAB+. Naast de landelijke zender 100%NL kan men via regionale frequenties onder meer naar de zenders RADIONL, PUUR NL en Radio Continu luisteren. Sinds 1 november hebben veel regionale radiozenders een grotere landelijke dekking gekregen omdat ze van restcapaciteit op de regionale frequentiemuxen gebruik kunnen maken. Voor ontvangst van DAB+ is een geschikte radio nodig. Deze is al voor minder dan veertig euro te koop.

  DAB+DABAMTEAM FMNPO Radio 5Radio MariabezuinigingdigitaalregionaalradioROOSBroadcast PartnersRadio M UtrechtRTV N-HRadio GelderlandRadio FlevolandRadio RijnmondRadio WestAmor FMFresh FMRadio DecibelRADIONLUjala RadioVahon AMWILD FM HitradioSleutelstad FMGroot Nieuws RadioRadio Paradijs

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl