1. Nieuws

  ‘Piratenzender’ TEAM FM via DAB+ te beluisteren

  De liefhebbers van Nederlandstalige muziek komen via het digitale radionetwerk DAB+ nog meer aan hun trekken. De ‘piratenzender’ TEAM FM krijgt namelijk vrijwel landelijke DAB+ dekking.
  Jarco Kriek
  5 november 2015
  comments 11
  ‘Piratenzender’ TEAM FM via DAB+ te beluisteren

  De liefhebbers van Nederlandstalige muziek komen via het digitale radionetwerk DAB+ nog meer aan hun trekken. De ‘piratenzender’ TEAM FM krijgt namelijk vrijwel landelijke DAB+ dekking via de frequentiemuxen die door Mobiele TV Nederland (MTVNL) worden geëxploiteerd.


  Via MTVNL zijn op dit moment de radiozenders Groot Nieuws Radio en Radio West te beluisteren. In een persbericht maakt TEAM FM bekend dat het eveneens via de DAB+ frequenties van MTVNL gaat uitzenden. Hierdoor krijgt de zender in grote delen van Nederland bereik in de ether. TEAM FM is nu alleen via internet en regionaal via het Ziggo-kabelnetwerk in Drenthe, Friesland, Groningen, Midden Nederland, Twente en Noordoostpolder te beluisteren. De radiozender verzorgt 24 uur per dag live-uitzendingen waarin regionale dj’s hun eigen streekmuziek aan de luisteraars laten horen. De huidige vrijwel landelijke dekking is mogelijk van tijdelijke aard. Wanneer MTVNL technisch de mogelijkheid heeft om regionale zenders van eigen aanvoersignaal te voorzien, wordt het uitzendgebied van TEAM FM tot noordoost-Nederland beperkt.

  DAB+ walhalla voor Nederlandstalige muziek

  Wie van Nederlandstalige muziek houdt, heeft een grote keuze via DAB+. Naast de landelijke zender 100%NL kan men via regionale frequenties onder meer naar de zenders RADIONL, PUUR NL en Radio Continu luisteren. Sinds 1 november hebben veel regionale radiozenders een grotere landelijke dekking gekregen omdat ze van restcapaciteit op de regionale frequentiemuxen gebruik kunnen maken. Voor ontvangst van DAB+ is een geschikte radio nodig. Deze is al voor minder dan veertig euro te koop.

  DAB+DABAMTEAM FMNPO Radio 5Radio MariabezuinigingdigitaalregionaalradioROOSBroadcast PartnersRadio M UtrechtRTV N-HRadio GelderlandRadio FlevolandRadio RijnmondRadio WestAmor FMFresh FMRadio DecibelRADIONLUjala RadioVahon AMWILD FM HitradioSleutelstad FMGroot Nieuws RadioRadio Paradijs

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.