1. Nieuws

  ‘TROS wil De Pers redden’

  Op 30 maart verscheen het gratis dagblad De Pers voor het laatst in een papierenoplage. Journalisten van De Pers zoeken al weken naar een doorstart.
  Jarco Kriek
  9 april 2012
  comments 0
  ‘TROS wil De Pers redden’
  Foto: ANP

  Op 30 maart verscheen het gratis dagblad De Pers voor het laatst in een papierenoplage. Journalisten van De Pers zoeken al weken naar een doorstart. Men lijkt bij publieke omroep TROS gehoor te vinden.

  Internetsite Geen Stijl heeft dit nieuws als scoop naar buiten gebracht. Daarbij gaat Geen Stijl van informatie van anonieme bronnen uit. Men noemt dit uiterst betrouwbare bronnen in de wereld van de publieke omroep die net zo betrouwbaar zouden zijn als bronnen van dagblad De Volkskrant rond de bezuinigingsonderhandelingen die al weken in het Catshuis gaande zijn. Bij Geen Stijl blijft natuurlijk altijd de vraag in het achterhoofd spelen of dit nu gaat om een echte scoop of dat dit nieuws een reactie is op de discussie die is ontstaan na het brengen van het "betrouwbare bronnen nieuws” van De Volkskrant.

  Geen belastinggeld maar ledengeld

  De TROS wil – volgens Geen Stijl – met ledengeld De Pers nieuw leven inblazen. Daarvoor wordt dus geen gebruik gemaakt van subsidiegeld die de belastingbetaler jaarlijks in de omroeppot stort. Niko Koffeman moet De Pers gaan leiden. Koffeman is in het dagelijkse leven levenspartner van TROS-presentatrice Antoinette Hertsenberg.

  Geen reactie TROS en De Pers

  In ieder geval blijft een eventuele overname van De Pers door de TROS nog onduidelijk. Beide partijen willen geen reactie op het overnamebericht van Geen Stijl geven.
  TROSpublieke omroepNPODe PersGeen Stijl

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl