1. Nieuws

  ‘TROS wil De Pers redden’

  Op 30 maart verscheen het gratis dagblad De Pers voor het laatst in een papierenoplage. Journalisten van De Pers zoeken al weken naar een doorstart.
  Jarco Kriek
  9 april 2012
  comments 0
  ‘TROS wil De Pers redden’
  Foto: ANP

  Op 30 maart verscheen het gratis dagblad De Pers voor het laatst in een papierenoplage. Journalisten van De Pers zoeken al weken naar een doorstart. Men lijkt bij publieke omroep TROS gehoor te vinden.

  Internetsite Geen Stijl heeft dit nieuws als scoop naar buiten gebracht. Daarbij gaat Geen Stijl van informatie van anonieme bronnen uit. Men noemt dit uiterst betrouwbare bronnen in de wereld van de publieke omroep die net zo betrouwbaar zouden zijn als bronnen van dagblad De Volkskrant rond de bezuinigingsonderhandelingen die al weken in het Catshuis gaande zijn. Bij Geen Stijl blijft natuurlijk altijd de vraag in het achterhoofd spelen of dit nu gaat om een echte scoop of dat dit nieuws een reactie is op de discussie die is ontstaan na het brengen van het "betrouwbare bronnen nieuws” van De Volkskrant.

  Geen belastinggeld maar ledengeld

  De TROS wil – volgens Geen Stijl – met ledengeld De Pers nieuw leven inblazen. Daarvoor wordt dus geen gebruik gemaakt van subsidiegeld die de belastingbetaler jaarlijks in de omroeppot stort. Niko Koffeman moet De Pers gaan leiden. Koffeman is in het dagelijkse leven levenspartner van TROS-presentatrice Antoinette Hertsenberg.

  Geen reactie TROS en De Pers

  In ieder geval blijft een eventuele overname van De Pers door de TROS nog onduidelijk. Beide partijen willen geen reactie op het overnamebericht van Geen Stijl geven.
  TROSpublieke omroepNPODe PersGeen Stijl

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl