1. Nieuws

  “HD+ gaat rond de €4,50 per maand kosten”

  Insider stellen dat het maandelijkse abonnement voor het nieuwe Duitse HDTV pakket HD+ rond de €4,50 gaat kosten. SES Astra maakt volgende maand pas meer details hierover bekend.
  Jarco Kriek
  3 augustus 2009
  comments 0
  “HD+ gaat rond de €4,50 per maand kosten”

  Pas begin volgende maand worden de definitieve plannen rond het Duitse HD+ HDTV pakket bekend. Dit gebeurd tijdens een persconferentie die gehouden wordt aan het begin van de IFA beurs in het Duitse Berlijn.

  Deze week maakte SES CEO Romain Bausch tijdens een persconferentie ter gelegenheid van de halfjaar cijfers van SES bekend dat het maandelijks abonnement relatief laag zouden zijn. Onduidelijk was nog of dat er per maand zou moeten worden betaald. De mogelijkheid van een eenmalige jaarlijkse afdracht wordt ook open gehouden. Het eerste jaar krijgen HD+ abonnees overigens het zenderaanbod gratis.

  Broadband TV News meldt vandaag dat volgens insiders de maandelijkse kosten voor HD+ rond de €4,50 gaan leggen wat dus neer gaat komen op ongeveer €55 per jaar.

  HDTVHD+SES AstraRTL HDVOX HDKabel Eins HDProSieben HDSat.1 HD

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl