1. Nieuws

  “HD+ gaat rond de €4,50 per maand kosten”

  Insider stellen dat het maandelijkse abonnement voor het nieuwe Duitse HDTV pakket HD+ rond de €4,50 gaat kosten. SES Astra maakt volgende maand pas meer details hierover bekend.
  Jarco Kriek
  3 augustus 2009
  comments 0
  “HD+ gaat rond de €4,50 per maand kosten”

  Pas begin volgende maand worden de definitieve plannen rond het Duitse HD+ HDTV pakket bekend. Dit gebeurd tijdens een persconferentie die gehouden wordt aan het begin van de IFA beurs in het Duitse Berlijn.

  Deze week maakte SES CEO Romain Bausch tijdens een persconferentie ter gelegenheid van de halfjaar cijfers van SES bekend dat het maandelijks abonnement relatief laag zouden zijn. Onduidelijk was nog of dat er per maand zou moeten worden betaald. De mogelijkheid van een eenmalige jaarlijkse afdracht wordt ook open gehouden. Het eerste jaar krijgen HD+ abonnees overigens het zenderaanbod gratis.

  Broadband TV News meldt vandaag dat volgens insiders de maandelijkse kosten voor HD+ rond de €4,50 gaan leggen wat dus neer gaat komen op ongeveer €55 per jaar.

  HDTVHD+SES AstraRTL HDVOX HDKabel Eins HDProSieben HDSat.1 HD

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov.

  Zappen.blog.nl