1. Nieuws

  “Road to Vancouver” leidt Eurosport kijker naar Olympische Spelen

  Vanaf eind oktober tot en met het begin van de Olympische Winterspelen in het Canadese Vancouver gaat Eurosport haar kijkers warm maken voor dit vier jaarlijks evenement.
  Jarco Kriek
  25 september 2009
  comments 0
  “Road to Vancouver” leidt Eurosport kijker naar Olympische Spelen

  Onder het motto “Road to Vancouver” gaat Eurosport haar kijkers warm maken voor de Olympische Spelen die februari volgend jaar worden gehouden in Vancouver. Eurosport zet hiervoor alle in Nederland beschikbare kanalen in.

  Vanaf 24 oktober worden op de televisiekanalen Eurosport, Eurosport HD en Eurosport2 diverse live verslagen wat winterse sportevenementen uitgezonden. De start van “Road to Vancouver” krijgt op 5 oktober bij een dealerevent georganiseerd op het Arnhemse Papendal door Astra Benelux ook grote aandacht. Samen met CanalDigitaal en Eurosport start Astra Benelux een actie om HDTV via de satelliet meer onder de aandacht van de satellietkijker te brengen. In totaal worden tussen 24 oktober en 12 februari, tijdens “Road to Vancouver”, Elf disciplines in een veelbelovende aanloop naar het absolute sportieve hoogtepunt van komende winter: de Olympische Winterspelen in Vancouver.

  Tot en met maart 2010 wordt op Eurosport en Eurosport HD alle World Cup wedstrijden van het alpineskiën, de Noordse combinatie, de biatlon, het langlaufen en het skispringen (inclusief het Vierschansentoernooi) uit. Daarnaast doet Eurosport live verslag van de Europese - en wereldkampioenschappen van zowel curling als kunstrijden (waarvan ook de exhibitions in Oberstdorf en Ingolstadt live te zien zijn) en van alle Grand Prix wedstrijden van het skispringen. Eurosports schaatsprogrammering staat nog niet vast, maar in ieder geval wordt het WK Allround uitgezonden.

  Eurosport 2, ‘the new generation sports channel’, verzorgt vanaf 9 oktober (de dag waarop in Landgraaf  de eerste World Cup snowboarden plaatsvindt) de uitgebreide verslaggeving van alle Europese World Cup wedstrijden van het freestyle skiën en het snowboarden. Van de niet-Europese World Cup wedstrijden wordt verslag gedaan in een wekelijks magazine. Eurosport 2 zendt een aantal Ticket To Ride Tour events (snowboarden) rechtstreeks uit en highlights van de gehele Ticket To Ride Tour komen voorbij in een speciaal hoogtepuntenprogramma. Ook de Winter Dew Tour, met snowboarden en freestyle skiën (beide slopestyle en superpipe), wordt live uitgezonden. En tot slot komen alle acht World Cup wedstrijden van het rodelen live aan bod. Het merendeel is te zien op Eurosport 2 en de rest op het reguliere Eurosport.

   

  EurosportEurosport HDEurosport2VancouverOlympische SpelenCanalDigitaalAstra BeneluxHDTV

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl