1. Nieuws

  “Trijntje Oosterhuis vervangt Angela Groothuizen bij The Voice of Holland”

  Sinds producent John de Mol aankondigde dat The Voice of Holland-coach Angela Groothuizen in de volgende editie van de talentenjachtshow niet gaat terugkeren, gonst het van geruchten over haar opvolging.
  Jarco Kriek
  16 januari 2012
  comments 0
  “Trijntje Oosterhuis vervangt Angela Groothuizen bij The Voice of Holland”
  Foto: ANP

  Sinds producent John de Mol aankondigde dat The Voice of Holland-coach Angela Groothuizen in de volgende editie van de talentenjachtshow niet gaat terugkeren, gonst het van geruchten over haar opvolger of opvolgster. Inmiddels is bekend wie het gaat worden.

  Namen als Anouk, Jan Smit en Trijntje Oosterhuis werden veel genoemd. SBS Shownieuws wist gisteravond echter te melden dat Trijntje Oosterhuis de vervangster van Angela Groothuizen bij The Voice of Holland gaat worden. Evert Santegoeds – presentator van Shownieuws en hoofdredacteur van het blad Privé – bracht het nieuws dat Trijntje in het derde seizoen van The Voice of Holland de draaistoel van Angela Groothuizen gaat innemen. Er zou al enige tijd contact met Trijntje Oosterhuis over toetreding tot het coachteam van de talentenjachtshow zijn geweest. Knopen zijn volgens Shownieuws nu doorgehakt.

  Talpa – de producent van The Voice of Holland en eigendom van John de Mol – en tv-zender RTL 4 hebben nog geen enkel bericht over de opvolging van Angela Groothuizen bij de talentenjachtshow naar buiten gebracht. John de Mol wilde afgelopen zondag in het tv-programma Life4You – waar hij gast was – ook niets over de opvolging zeggen. Het bericht van Shownieuws wordt dus door geen van de betrokken partijen op dit moment bevestigd dan wel ontkend.

  The Voice of HollandSBS 6SBS ShownieuwsShownieuwsThe VoiceAngela GroothuizenTrijntje OosterhuisTalpa. RTL 4John de Mol

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl