1. Nieuws

  “Trijntje Oosterhuis vervangt Angela Groothuizen bij The Voice of Holland”

  Sinds producent John de Mol aankondigde dat The Voice of Holland-coach Angela Groothuizen in de volgende editie van de talentenjachtshow niet gaat terugkeren, gonst het van geruchten over haar opvolging.
  Jarco Kriek
  16 januari 2012
  comments 0
  “Trijntje Oosterhuis vervangt Angela Groothuizen bij The Voice of Holland”
  Foto: ANP

  Sinds producent John de Mol aankondigde dat The Voice of Holland-coach Angela Groothuizen in de volgende editie van de talentenjachtshow niet gaat terugkeren, gonst het van geruchten over haar opvolger of opvolgster. Inmiddels is bekend wie het gaat worden.

  Namen als Anouk, Jan Smit en Trijntje Oosterhuis werden veel genoemd. SBS Shownieuws wist gisteravond echter te melden dat Trijntje Oosterhuis de vervangster van Angela Groothuizen bij The Voice of Holland gaat worden. Evert Santegoeds – presentator van Shownieuws en hoofdredacteur van het blad Privé – bracht het nieuws dat Trijntje in het derde seizoen van The Voice of Holland de draaistoel van Angela Groothuizen gaat innemen. Er zou al enige tijd contact met Trijntje Oosterhuis over toetreding tot het coachteam van de talentenjachtshow zijn geweest. Knopen zijn volgens Shownieuws nu doorgehakt.

  Talpa – de producent van The Voice of Holland en eigendom van John de Mol – en tv-zender RTL 4 hebben nog geen enkel bericht over de opvolging van Angela Groothuizen bij de talentenjachtshow naar buiten gebracht. John de Mol wilde afgelopen zondag in het tv-programma Life4You – waar hij gast was – ook niets over de opvolging zeggen. Het bericht van Shownieuws wordt dus door geen van de betrokken partijen op dit moment bevestigd dan wel ontkend.

  The Voice of HollandSBS 6SBS ShownieuwsShownieuwsThe VoiceAngela GroothuizenTrijntje OosterhuisTalpa. RTL 4John de Mol

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl