1. Nieuws

  “Uitrol 3D in Nederland mislukt”

  Kenners zijn het erover oneens. Wel is duidelijk dat steeds meer mensen driedimensionale televisie – ook wel 3D-TV genoemd – als mislukking bestempelen. Alleen in de bioscoop lijkt 3D een succes te zijn.
  Jarco Kriek
  28 december 2011
  comments 0
  “Uitrol 3D in Nederland mislukt”

  Kenners zijn het erover oneens. Wel is duidelijk dat steeds meer mensen driedimensionale televisie – ook wel 3D-TV genoemd – als mislukking bestempelen. Waar men in de bioscoop nog wel een de 3D-bril wil opzetten is dat in de huiskamer minder het geval.

  Roeland Stekelenburg is één van de kenners die 3D-TV als mislukt beschouwen. Roeland Stekelenburg werd in Nederland op het gebied van nieuwe media vooral bekend in zijn functie van Hoofd Nieuwe Media bij de NOS. In 2010 verruilde hij deze publieke functie voor een commerciële en is nu Creatief Directeur van CMI Holding BV.

  Een jaar geleden bestempelde Roeland Stekelenburg 3D nog als één van de belangrijkste nieuwe trends voor 2011. Een jaar later is Stekelenburg heel stellig over het mislukken van 3D. "We verwachten er allemaal heel veel van maar is helemaal niks geworden. Er is niks op tv in 3D, niemand wil die brillen opzetten, per merk televisie een andere bril. Dus dat is eigenlijk niks geworden” aldus Roeland Stekelenburg vanmorgen in het Radio 1 Journaal.

  3D was in de ogen van Roeland Stekelenburg echter niet de grootste mislukking van 2011. Dat zijn in zijn ogen de verschillende tablets die er in 2011 op de markt zijn gekomen. Merken als HP, Blackberry en Motorola brachten eigen tablets op de markt. Stekelenburg hierover: "Totaal mislukt en konden niet concurreren met de iPad.”

  3D3D-TVmislukkingflopRoeland StekelenburgRadio 1Radio 1 Journaal

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Heerenveen

  Schaatsen: World Cup Heerenveen
  NPO 1 om 16:45 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Zappen.blog.nl