1. Nieuws

  “Verkoop SBS Nederland en SBS België op gang”

  De geruchtenmachine rondom de verkoop van diverse buitenlanfse activiteiten, waaronder de Nederlandse en Belgische, van het Duitse ProSiebenSat.1 Media is op gang gekomen.
  Jarco Kriek
  14 januari 2011
  comments 0
  “Verkoop SBS Nederland en SBS België op gang”

  De Belgische krant De Tijd meldt dat de verkoop van de buitenlandse dochterondernemingen van de Duitse mediagroep ProSiebenSat.1 Media op gang is gekomen. Hieronder bevinden zich onder andere SBS Nederland en SBS België.

  Naast de Nederlandse en Belgische lijkt nu ook de Scandinavische activiteiten in de verkoop te staan. Daarbij lijkt het er volgens de Belgische krant er sterk op dat deze los verkocht gaan worden. De gehele verkoop wordt begeleid door de zakenbank JP Morgan. Voor het einde van de maand zou zelfs al een eerste selectie van geïnteresseerde kandidaten kunnen gaan plaatsvinden. Voor de Belgische ProsiebenSat.1 zenders VT4 en VijfTV ziet De Tijd het Luxemburgse RTL als grootste aankoopfavoriet. Een koper van de Belgische televisiezenders moet rond de 150 miljoen euro op de tafel leggen. 

  ProSiebenSat.1SBS NederlandSBS BelgiumVijfTVVT4SBS 6NET 5Veronica

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl