1. Nieuws

  “Verkoop SBS Nederland en SBS België op gang”

  De geruchtenmachine rondom de verkoop van diverse buitenlanfse activiteiten, waaronder de Nederlandse en Belgische, van het Duitse ProSiebenSat.1 Media is op gang gekomen.
  Jarco Kriek
  14 januari 2011
  comments 0
  “Verkoop SBS Nederland en SBS België op gang”

  De Belgische krant De Tijd meldt dat de verkoop van de buitenlandse dochterondernemingen van de Duitse mediagroep ProSiebenSat.1 Media op gang is gekomen. Hieronder bevinden zich onder andere SBS Nederland en SBS België.

  Naast de Nederlandse en Belgische lijkt nu ook de Scandinavische activiteiten in de verkoop te staan. Daarbij lijkt het er volgens de Belgische krant er sterk op dat deze los verkocht gaan worden. De gehele verkoop wordt begeleid door de zakenbank JP Morgan. Voor het einde van de maand zou zelfs al een eerste selectie van geïnteresseerde kandidaten kunnen gaan plaatsvinden. Voor de Belgische ProsiebenSat.1 zenders VT4 en VijfTV ziet De Tijd het Luxemburgse RTL als grootste aankoopfavoriet. Een koper van de Belgische televisiezenders moet rond de 150 miljoen euro op de tafel leggen. 

  ProSiebenSat.1SBS NederlandSBS BelgiumVijfTVVT4SBS 6NET 5Veronica

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl